F1-vaikuttajalta jäätävä näkemys tämän hetken kuumimmasta kuljettajasta

Max Verstappen MTV:n uutisvideo

Sport Content

Entinen F1-kuljettaja ja nykyään sarjaa terävästi kommentoiva Martin Brundle on tarjonnut vuoden 2016 maailmanmestarin Nico Rosbergin tavoin jäätävän arvion siitä, kuka on tämän hetken ehdottomasti kuumin kuljettaja.

Kyseinen mies on Red Bull -tallin Max Verstappen, joka oli täysin omaa luokkaansa viime sunnuntaina Hockenheimin radalla Saksassa ajetussa dramaattisessa sadekelin kisassa.

Brundle on vakuuttunut siitä, että kiukuttelevasta nuorukaisesta kylmäpäisen kuljettajan mittoihin kasvaneella Verstappenilla on täydet saumat voittoon myös tulevana sunnuntaina Unkarissa.

– Verstappen on voittanut kaksi kolmesta viimeisestä kisasta. Lisäksi tiimi on luottavainen, että Budapest tarjoaa heille yhden kauden parhaista mahdollisuuksista voittoon. Tämä antaa Red Bullille entistäkin paremmat mahdollisuudet pitää Verstappen tallissa myös tulevaisuudessa, Brundle toteaa Sky Sportsille kirjoittamassaan kolumnissa.

Brundle on suorastaan häkeltynyt Verstappenin esityksestä Saksan GP:ssä.

– Haastattelin häntä heti kilpailun jälkeen. Hän oli yhtä rauhallinen kuin joku, joka odottaa bussia ilman kiirettä. Hän oli täysin tyyni yhden hulluimman kisan jälkeen, josta moni ei pystynyt edes muistamaan, mitä siellä tapahtui.

– Viisas pää nuorilla harteilla ja hämmästyttävä koordinaatio aivojen, silmien, käsien sekä jalkojen välillä hänen hallitessaan maailman nopeinta autoa petollisissa olosuhteissa, Brundle jatkaa Verstappenin suitsutusta.

Verstappen majailee kymmenen kisan jälkeen sarjassa kolmantena. Mercedeksen Lewis Hamilton johtaa sarjaa pistein 225. Hamiltonin tallikaverilla Valtteri Bottaksella on koossa 184 ja Verstappenille 162 pistettä.