Ferrari-pomolta kummallinen kommentti Räikkös-turmasta

Sport Content

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene on esittänyt Gazzetta dello Sportille niitä syitä, jotka hänen mukaansa johtivat tiimin sekasortoiseen tilanteeseen ja siihen, ettei Sebastian Vettel kyennyt taistelemaan maailmanmestaruudesta Mercedeksen Lewis Hamiltonia vastaan.

Viime aikoina lokaa niskaansa saanut ja vahvasti puolustuskannalla oleva Arrivabene on nostanut tapetille myös Kimi Räikkösen. Arrivabene palaa Bahrainin GP:n tapahtumiin, jolloin Räikkönen ajoi vahingossa mekaanikko Francesco Cigarinin säären yli. Cigarini itse ei koskaan syyttänyt Räikköstä tapahtuneesta, joka oli täysin tiimin moka.

Se oli kuitenkin Arrivabenen mukaan yksi syistä Ferrari sekasortoon. Tiimin strategisista kömmähdyksistä Arrivabene ei sen sijaan puhu sanallakaan.

– Ja sitten tuli pääjohtajamme, eli minut Ferrarille tahtoneen Sergio Marchionnen kuolema. Niin paljon asioita, jotka eivät olleet meidän kontrollissamme, tapahtui kilvanajon ulkopuolella ja ne kaikki vaikuttivat viime kauteen. Toivottavasti meillä on parempi onni ensi kaudella puolellamme, Arrivabene pyörittelee.

Katso alla olevilta videoilta, miten turma tapahtui ja kuinka loukkaantunut mekaanikko palasi kotiin.