HIFK kiinnitti seuraikonin

Sport Content

Ykköseen pudonnut HIFK Fotboll ja Jukka Halme ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Keskikentän keskustassa parhaiten viihtyvä 33-vuotias Halme on kannattajien keskuudessa äärimmäisen pidetty pelaaja. Tästä kertoo muun muassa se että Stadin Kingit maksavat ensi kaudella osan ”Bragun Gattuson” palkasta.

Pelaajana Halme tunnetaan kovan työmoraalin lisäksi loistavana joukkuepelaajana, joka jättää aina kaikkensa kentälle. Luonnollisesti myös monivuotinen joukkuetoveri Esa Terävä oli iloinen Halmeen sopimuksen johdosta.

– Olen äärimmäisen iloinen, että joukkueen ehkäpä tärkein sopimus allekirjoitettiin. Yksinkertaisesti Jukka on IFK:n symboli ja tärkeä osa joukkueen toimintakulttuurin uudelleen rakentamisessa. Jukka on esimerkkinä muille aina kentälle astuessaan ja kypsynyt ammattiurheilijaksi sen ulkopuolella. Useimmiten Jukka on se, joka asettaa muille riman, kommentoi Terävä HIFK:n verkkosivuilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.