Jokerit joutuu kovaan testiin: "Heidän menestyksensä tänä syksynä ei kyllä yllätä"

Sport Content

Helsingin Jokerit pelaa tänään vuoden toiseksi viimeisimmän kotiottelunsa. Vasteen asettuu Avtomobilist Jekaterinburg, joka taistelee yllättäen jopa itäisen konferenssin voitosta.

Nykyään Jokereita edustava Tommi Kivistö pelasi Avtomobilistin riveissä kaksi viime kautta, eikä hän ole yllättynyt joukkueen vahvoista otteista.

– Heidän menestyksensä tänä syksynä ei kyllä yllätä. Siellä oli jo minun aikanani paljon nuoria hyviä äijiä, jotka ovat nyt jo kolmatta vuotta KHL:ssä pelaavia kavereita. Sen lisäksi he ovat tehneet paljon nimekkäitä hankintoja, mukana on sekä ulkkareita että venäläisiä. Hyvä nippu se on, Kivistö kertoi Jokerien tiedotteessa.

Avtomobilistia valmentaa Vladimir Krikunov, joka oli seuran peräsimessä myös Kivistön aikana.

– Sen, mitä itse muistan Krikunovin valmennuksesta, niin sieltä saattaisi tulla vastaan sellainen aika passiivinen puolustus, jossa yksi karvaa ja neljä odottaa. Meidän täytyy päästä murtautumaan vauhdilla keskialueen läpi. Siihen keskelle ei saa jäädä, sillä he kääntävät nopeasti. Paljon taitoa siellä on.

Jokerien ja Avtomobilistin välinen ottelu alkaa kello 18.30.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.