Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt pannaan värit ja logot järjestykseen: Äänestä jääkiekon SM-liigan komeinta pelipaitaa

Mediatalo Keskisuomalainen järjestää kaikissa verkkojulkaisuissaan kyselyn, jolla selvitetään, mikä SM-liigassa pelaavan joukkueen kotipelipaita on se kaikkein tyylikkäin.

Pyysimme SM-liigaseuroilta annetun mallin mukaisesti kuvan joukkueiden kotipelipaidasta. Innostunut vastaanotto seuroissa tuotti nopeasti 15 ehdokasta kilpailuun, joka ratkaistaan ennen pudotuspelejä.

Eli nyt sinulla on mahdollisuus äänestää tämän verkkosivuston kautta tyylikkäintä pelipaitaa. Ohessa äänestystä helpottamaan ovat nuo 15 kotipelipaitaa seuroineen.

Kotiinpäin saa vetää, mutta olisihan se kiva, jos myös esteettiset arvot uskallettaisiin nostaa esiin, ja äänestää vaikka sitä pahinta vihollisseuraa yksinkertaisesti vain siksi, että heillä nyt sattuu olemaan tyylikkäämpi pelipaita kun omalla suosikkiseuralla.

Joukkueet ja pelipaidat ovat aakkosjärjestyksessä Helsingin IFK (HIFK), Hämeenlinnan HPK (HPK), Tampereen Ilves (Ilves), Mikkelin Jukurit (Jukurit), JYP Jyväskylä (JYP), Kuopion KalPa (Kalpa), Kouvolan KooKoo (KooKoo), Oulun Kärpät (Kärpät), Rauman Lukko (Lukko), Lahden Pelicans (Pelicans), Lappeenrannan SaiPa (SaiPa), Vaasan Sport (Sport), Tampereen Tappara (Tappara), TPS Turku (TPS) sekä Porin Ässät (Ässät).

Valitse suosikkipaitasi alta ja äänestä! Äänestyslomake löytyy paitakuvien jälkeen. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Ja nyt äänestämään! Äänestyslomake löytyy täältä. Äänestysaikaa on 20.2.2022 asti.