Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi leffateatteri Helsingin ytimeen – "Kilpailu kaupunkilaisten ajasta ja huomiosta kasvaa jatkuvasti"

Helsingin ytimeen nousevan elokuvateatteri- ja ravintolakeskittymän ravintolapalveluista tulee vastaamaan ravintolayhtiö NoHo Partners on valittu vastaamaan. Vanhalle linja-autoasemalleNarinkkatorille suunnitellusta keskuksesta tulee elokuvien, ravintoloiden ja tapahtumien tyyssija.

Hankkeen tavoitteena on tehdä Narinkkatorin alueesta entistä kiinnostavampi kaupunkilaisille, turisteille ja muille kaupungissa vieraileville. Tiloihin on suunnitteilla kolme elokuvasalia sekä ravintoloita ja baareja.

– Kilpailu kaupunkilaisten ajasta ja huomiosta kasvaa jatkuvasti. Kotisohvalta kaupungille lähtö vaatiikin nyt entistä kiinnostavamman, kokonaisvaltaisemman ja kilpailukykyisemmän konseptin. Uskon, että tällä uudella keskuksella voimme saavuttaa tämän, NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström toteaa.

NoHo Partners tulee vastaamaan keskuksen ravintolatoiminnan ja elokuvaruokailun lisäksi myös Lasipalatsinaukion puolelle suunnitellun lasipaviljongin tapahtumatoiminnasta. Tilassa voi järjestää kulttuuri- ja elokuvatapahtumia sekä muita tilaisuuksia.

Kokonaishankkeesta vastaa Ilona Studios, joka toimii myös elokuvaoperaattorina. Keskuksen rakennustyöt on tarkoitus aloittaa ensi kesän aikana. Valmista tulee näillä näkymillä syksyllä 2021.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunta käsittelee hankkeen viimeisimpiä suunnitelmia kokouksessaan 5. marraskuuta. Suunnitelman mukaan kiinteistöomistajana tulee toimimaan Amos Rex -taidemuseon omistava Föreningen Konstsamfundet.