Skeittaus- ja skoottauspaikan remontti valmis Pihlajamäessä – joutui käyttökieltoon yli vuosi sitten

toimitus

Pihlajamäen nuorisopuiston freestyle parkin korjaustyöt ovat valmistuneet ja puisto on nyt ammattilaisten tarkistuksen jälkeen käyttövalmis ja turvallinen. Freestyle park on suosittu helsinkiläisten bmx-pyöräilijöiden, scoottaajien, skeittaajien ja maastopyöräilijöiden harrastuspaikka.

Pihlajamäen nuorisopuiston skeittiparkki on ollut käyttökiellossa huonon kunnon vuoksi syyskuusta 2018 alkaen. Materiaalina on käytetty pääasiassa vaneria, joka on esimerkiksi skoottaajille ja bmx-pyöräilijöille joustava ja toimiva, mutta varsinkin ulkokäytössä materiaali kuluu nopeasti ja vaatii jatkuvaa ylläpitoa.

Skeittipuisto on avattu ensimmäistä kertaa vuonna 1998, joten siitä on jo yli 20 vuotta, kun ensimmäiset harrastajat pääsivät harjoittelemaan alueelle. Alun perin Savelan skeittipuistona tunnettu alue laajennettiin Pihlajamäen nuorisopuistoksi vuonna 2009.

Puistoa käyttävät nykyisin helsinkiläiset bmx-pyöräilijät, scoottaajat, skeittaajat ja maastopyöräilijät. Puisto on erittäin suosittu ja se tunnetaan harrastajien keskuudessa ympäri Suomea.

Puistossa on myös yksi kaupungin laillisista graffitipaikoista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.