Nämä naiset kilpailevat uudella kaudella Bachelor-Christofferin huomiosta: Mukana filosofian tohtori, ekonomi ja mielenterveyshoitaja

toimitus

Bachelor Suomen neljäs kausi alkaa 12. maaliskuuta. Uusi Suomen unelmien poikamies on Christoffer Forsman, 31, palomies ja kuntosaliyrittäjä. Moni muistaa miehen Toffena Exiä rannalla -ohjelmasta.

Bachelorina Christoffer aikoo kiinnittää huomiota siihen, miten naiset kohtelevat toisiaan, sillä hänelle on tärkeää, että oma kumppani on ystävällinen muita kohtaan.

Tunteen paloa ja intohimon roihua on ohjelman mediatiedotteen mukaan luvassa ennennäkemättömän paljon, kun suomenruotsalainen herrasmies ihastuu useampaan naiseen.

Christofferista kilvoittelee 17 naista. Bacheloria tapaamaan Vanajanlinnaan saapuu koulutettuja, rohkeita, suorasanaisia ja määrätietoisia naisia.

Mukana on muun muassa 36-vuotias Eliisa Joensuusta, joka on filosofian tohtori. Eliisatyöskentelee yliopistonlehtorina ja harrastaa nyrkkeilyä ja suunnistusta.

Alexandra, 26, puolestaan asuu Porvoossa, on koulutukseltaan tradenomi ja työskentelee logistiikka-alalla.

Espoolainen Jenna, 24, Jenna työskentelee baristana ja harrastaa monipuolisesti urheilua, maalaamista ja kokkaamista.

Helsingistä on mukana useita sinkkunaisia, kuten Maria, 24-vuotias yrittäjä, joka pyörittää omaa kauneussalonkiaanja Venla, 27, mielenterveyshoitaja, joka etsii luotettavaa ja romanttista miestä.

Helsinkiläinen Tia, 27, on ekonomi, joka työskentelee Business Development Managerina. Häntä kuvaillaan rohkeaksi ja villiksi heittäytyjäksi sekä älykkääksi keskustelijaksi, jonka seurassa ei tule tylsää.

24-vuotias Laura Helsingistä puolestaan on räväkkä, rohkea ja suorasanainen nainen, joka on ammatiltaan lähihoitaja ja harrastaa vapaaottelua, lenkkeilyä ja pyöräilyä.

Katso kaikki Bachelor-naissinkkujen esittelyt täältä

Aiheeseen liittyvää

 1. Temptation Islandin naiset avasivat pelin ronskilla läpällä – näin lutuisia ovat 12 sinkkumiestä
  11.2.2019 12:15
 2. Tosi-tv-sarja Unelmahäiden ensimmäisen parin erikoinen tarina – Vanhemmat 19-vuotiaina vihille vankilassa, vauva pääsi vapauteen 9 kuukauden ikäisenä
  27.1.2019 19:30
 3. Bachelorette Jenny Helenius teki ison päätöksen – tällaisesta moni voi vain haaveilla
  14.1.2019 21:20
 4. Bachelorette-Jenny, 35, paljastaa kiusallisimmat Tinder-treffinsä – "Suoraan sanoen suututti"
  14.9.2018 20:05
 5. Unelmien työpaikka? – Näin Sami Kuronen viettää aikansa Temptation Islandilla kun kamerat eivät käy
  27.2.2018 21:00
 6. Bachelor teki valintansa – Kumpi ansaitsisi oman Unelmien poikamiestyttö -sarjan, Jenny vai Nina?
  10.5.2016 22:17

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut