Ensitreffit vietetään nyt Koillis-Helsingissä leikkipuistossa – "Sinkkuvanhempien kohtaamispaikka"

Sinkkuvanhemmat treffaavat leikkipuistossa. sauvo jylhä

toimitus

Aiemmin Kalliossa leikkipuisto Linjassa järjestetty Ensitreffit leikkipuistossa -tapahtuma valtaa nyt leikkipuisto Linnunradan Suutarilassa.

Sinkkuvanhempien kohtaamispaikaksi luonnehditussa tapahtumassa lauantaina 29. syyskuuta kello 15–18 voi löytää uusia ystäviä, vertaistukea, treffiseuraa ja ehkä jopa elämänkumppanin. Lapset voi ottaa mukaan tai tulla ilman lapsia.

– Ensitreffit leikkipuistossa on sinulle, joka olet sinkkuvanhempi, eronnut, yksinhuoltaja, yhteishuoltaja, etävanhempi, lähivanhempi, kummi, sijaisvanhempi tai ihminen, jonka elämään lapset kuuluvat. Tapahtuma on myös lapsettomille, jotka haluavat tutustua ihmisiin, joilla on jo lapsia, tapahtuman Facebook-sivulla luonnehditaan.

– Otamme mukaan omia eväitä, grillaamme, pelaamme ja tutustumme. Mietimme porukalla, koska olisi seuraava hyvä ajankohta tavata ja järjestämmekö yhdessä tuolle kerralle mukaan lapsenvahdin ja mahdollisesti ohjelmaa. Osallistuminen ei velvoita mihinkään.

Tapahtuma on päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta. Tapahtuma on yksityishenkilöiden järjestämä ja vastuu lapsista on vanhemmilla.

Tilaa Helsingin Uutisten maksuton uutiskirje tästä. Saat koosteen päivän kiinnostavimmista uutisista sähköpostiisi joka päivä klo 14. Eikä maksa mitään.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut