Kallion klassikkopizzerian tilalle tullut kiinalainen meni kiinni

Viime kesänä ovensa sulkeneen, 1980-luvun alkupuolella avautuneen pizzeria Mare Chiaron tilalle avannut kiinalaisravintola on toistaiseksi kiinni.

Simply Good -niminen ravintola ehti toimia legendaariselta pizzerialta tyhjiksi jääneissä tiloissa jonkin aikaa. Ravintolan ikkunassa oleva lappu kertoo nyt, että ravintola on tilapäisesti suljettu remonttien vuoksi ja että se avaa uudella ilmeellä maaliskuussa.

Mare Chiaron pitkän taipaleen päättymisen syistä pizzerian viimeksi omistanut Irina Byfält kertoo seuraavaa:

–Pidin paikkaa viitisen vuotta ja kaksi opiskelijatytärtäni auttoivat minua siellä. Tyttäreni olivat kuitenkin viime vuonna aloittelemassa uusia ammatteja, ja päätin lopettaa ravintolanpidon, Byfält kertoo.

Hän hankki Mare Chiaron itselleen vuonna 2012 sitä noin 30 vuoden ajan legendaarisella tyylillään isännöineeltä Olli Karikolta

–Kyllä Mare Chiarossa kävijöitä riitti, mutta aika raskaaksi ravintolan pitäminen minulle välillä kävi, kun jouduin pyörittämään ravintolaa yksin.

Tilalle tulleesta Simply Good -ravintolasta sai ainakin niin sanottua wonton-keittoa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut