Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Deittisivustolta ronski paljastus – Nämä miehet tunnustavat: "Meillä on viha-rakkaussuhde maksettuun seksiin"

Tuore kysely paljastaa että suurin osa miehistä, jotka ovat käyttäneet prostituoituja ei ole tyytyväinen kokemaansa – siitä huolimatta he eivät lopeta maksullisten seksipalveluiden käyttämistä.

Kyselyn on tehnyt Victoria Milan, joka on deittisivusto naimisissa oleville ja varatuille ja salasuhdetta etsiville miehille.

Kyselyyn osallistui kaikkiaan 6 097 aktiivista miesjäsentä viidestätoista eri maasta. Deittisivuston kyselyn tarkoituksena oli selvittää, onko seksin pyytäminen yhtä eroottista ja tyydyttävää kuin yleisesti luullaan.

Pitkäaikainen kumppani ei aina tyydytä seksifantasioita."

Kysely paljastaa, että seksistä maksaminen on hyvin yleistä: melkein puolet kyselyyn vastanneista miehistä myönsi maksaneensa seksistä ja lähes neljännes sanoi maksavansa seksistä noin kerran viikossa.

Yllättävää oli se, että yli kolmannes miehistä paljastaa, että he eivät todellakaan nauti kokemuksesta. Se on välttämättömyys, ei nautinto.

Kaksi yleisintä syytä siihen, miksi miehet etsivät kaiken kattavaa maksettua jännitystä on se, että he eivät löydä vapaata kumppania ja se että he eivät pääse toteuttamaan fantasioitaan pitkäaikaisen kumppanin kanssa.

Miehet tuntevat voimakasta tarvetta seksuaaliseen purkautumiseen, mutta he eivät nauti maksamastaan – 80 prosenttia miehistä maksaa seuralaiselle yhdestä tunnista ja hoitaa homman mahdollisimman pikaisesti.

Vain viisi prosenttia miehistä maksaa koko yöstä, senkin yleensä turvallisuussyistä. Joka toinen mies sanoi, että he eivät olleet tyytyväisiä kokemaansa seuralaisen kanssa sillä siitä puuttui intohimoa, intoa ja tuntui kuin he olisivat vain yksi asiakas muiden joukossa.

Hyvin moni mies pyytää valokuvaa ennen seuralaisen tapaamista."

Kahdeksan kymmenestä miehestä kertoi pyytävänsä kuvia ennen seuralaisen tapaamista ja yli neljännes sanoi, että heidän seuralaisensa ei ollut läheskään niin viehättävä kuin mitä he odottivat.

Vaikka hinnat vaihtelevat maittain, niin keskimääräisesti kokemus maksoi noin 50–200 euroa. Miehelle joka on kiinnostunut maksetusta seksistä, keskimääräinen vuosibudjetti on noin 2 000 euroa.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal muistuttaa, että maksetun seuran käyttämisessä nautinnon ja seksuaalisen purkautumisen vuoksi ei ole mitään väärää, mutta on kuitenkin selvää että miehet eivät nauti maksetusta kokemuksesta.

– Miehillä on viha-rakkaussuhde seuralaisiin – miehet rakastavat seksiä ja tarvitsevat sitä säännöllisesti ja seuralaiset vastaavat kysyntään, Vedal myöntää.

– Kuitenkin suurin osa miehistä on tyytymätön kokemukseen ja pettynyt siihen ettei seuralainen vastaa heidän odotuksiaan makuuhuoneessa tai ei näytä samalta kuin mainoskuvassa.