Uusi palvelu kehitettiin pikavauhtia kovan kysynnän vuoksi – kuljettaa ravintola-annoksia ympäri Helsinkiä

Uusi palvelu lisää tilattavien ruokien valikoimaa Helsingissä. Kuvituskuva. Katja Luoma

Anniina Virtanen

Kun ravintolat ovat joutuneet sulkemaan ovensa, yritykset kehittelevät vaihtoehtoisia innovaatioita tuoda ravintolaruokia ihmisten koteihin.

S-ryhmän asiantuntijat lähtivät kehittämään nopealla aikataululla palvelua, jonka kautta helsinkiläiset voivat tilata ravintolatason annoksia arkiruokailuun ja erikoishetkiin.

– Olemme saaneet asiakkailtamme runsaasti kyselyjä ravintoloidemme ruoan kotiin kuljettamisesta. Oli selvää, että haluamme palvella asiakkaittamme tässä poikkeustilanteessakin, joten lähdimme ketterästi kehittämään meille uudenlaista konseptia, HOK-Elannon ravintolatoimialan johtaja Henriikka Puolanne kertoo tiedotteessa.

Kasvaneen kysynnän takia Syökotona.fi -palvelu viimeisteltiin pikavauhdilla, ja se otettiin ensimmäisenä käyttöön Helsingissä.

– Toivomme, että konsepti saadaan nopeasti levitettyä koko maahan, digitaalisuuden johtaja Visa Jaatinen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta toteaa tiedotteessa.

Syökotona.fi-keittiö työllistää 24 HOK-Elannon suljettujen ravintoloiden ammattilaista sekä kymmeniä ihmisiä välillisesti.

Palvelun jokaisessa vaiheessa noudatetaan muun muassa hygieniaan ja elintarviketurvallisuuteen liittyviä S-ryhmän yhteisiä vastuullisuusperiaatteita.

Menussa on 22 annosta; kotiruokien lisäksi valikoituja suosituimpia annoksia Chico’sin, Spaghetterian, Grill It!:in, Bistron ja Amarillon valikoimista, neljä jälkiruokavaihtoehtoa ja alkoholittomia juomia.

Kuljetusalueena on koko Helsinki, Korkeasaarta, Suomenlinnaa ja Östersundomia lukuun ottamatta. Annoksia voi tilata joko samalle päivälle tai valitsemalleen ajankohdalle ja vaikka useammaksikin päiväksi.

Aiheeseen liittyvää

  1. Osuuskauppavaalit käydään nyt pitkälti netissä – Yli 630 000 asiakasomistajaa pääsee antamaan äänensä 31.3.2020 20:05
  2. Pääkaupunkiseudulla myydään tuplasti enemmän luomua kuin muualla Suomessa – nyt suositaan kombuchaa ja fermentoituja ruokia 18.2.2020 9:00
  3. Korona sulkee nyt kokonaisen ravintolaketjun – HOK-Elanto laittaa kiinni kaikki ravintolansa, näin 800 työntekijälle käy 18.3.2020 12:00
  4. HU selvitti: Korona sulki ravintolat – mitä tapahtui varastossa olleelle ruoalle? 31.3.2020 19:40
  5. Kauppojen pärskesuojista tuli hetkessä uusi normaali – kuten kassajonojen turvavälimerkinnöistäkin 27.3.2020 6:50
  6. Lidl ottaa pihdit pois ja alkaa pussittaa paistopistetuotteet – "Hedelmät ja vihannekset kannattaa huuhdella ennen syömistä" 26.3.2020 16:32

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut