Osuuskauppavaalit käydään nyt pitkälti netissä – Yli 630 000 asiakasomistajaa pääsee antamaan äänensä

HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen toivoo, että mahdollisimman moni antaa äänensä osuuskauppavaaleissa. Klaus Nurmi

Kaisa Paastela

HOK-Elannon osuuskauppavaalit ovat käynnissä 6. huhtikuuta asti.

Vaaleissa on ehdolla 1237 henkilöä, joista 60-henkinen osuuskaupan edustajisto valitaan.

– Toivottavasti saamme edustajiston, jonka kokoonpano vastaa mahdollisimman hyvin yli 630 000 asiakasomistajamme näkemyksiä, HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen toteaa.

Äänestysaineisto ohjeineen on postitettu äänioikeutetuille jäsenille kotiin. Äänestää voi joko verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen netissä tai postitse. Nettiäänestys sulkeutuu 6. huhtikuuta kello 23.59.

Koronatilanteen vuoksi HOK-Elanto toivoo mahdollisimman monen äänestävän netissä. Ehdokkaita on pyydetty välttämään valtioneuvoston suositusten vastaisia vaalitilaisuuksia ja vaalikampanjointi on HOK-Elannon toimipaikoissa kielletty. Ehdokkaiden esittelyt ja vaalikonevastaukset sekä nettiäänestys löytyvät osoitteesta osuuskauppavaalit.fi/hok-elanto.

HOK-Elannon edustajisto on yrityksen ylin päättävä elin. Osuuskaupan edustajiston toimikausi on neljä vuotta. Viime vaaleissa 2016 äänensä antoi 153 495 asiakasomistajaa ja äänestysaktiivisuus oli 26 prosenttia.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut