Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruokakaupat alkava asentaa suojapleksejä kassoille – nyt asiasta ilmoitti myös S-ryhmän Varuboden-Osla

Osuuskauppa Varuboden-Osla on päättänyt asentaa pleksilasit kassoille, yhtiö tiedottaa. Pleksilasit asennetaan, koska ne suojaavat niin henkilökuntaa kuin asiakkaita tartunnoilta.

– Kaupan henkilökunta on tässä poikkeuksellisessa tilanteessa hyvin tärkeä ammattiryhmä yhteiskunnan toimivuuden kannalta. Siksi päätimme ottaa myös pleksilasit käyttöön. Ne ilmestyvät toimipaikkoihin tulevien viikkojen aikana, toimialajohtaja Bengt Vinberg kertoo tiedotteessa.

Koronavirus on teettänyt Varuboden-Oslassa yhtiön mukaan muutenkin erityisjärjestelyjä. Kaikissa myymälöissä on tehostettu siivousta, ja myymälät avataan tuntia aikaisemmin riskiryhmiin kuuluville asiakkaille.

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on Uudellamaalla pääasiassa kaksikielisissä kunnissa sekä Ahvenanmaalla toimiva S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa. Osuuskauppa syntyi länsiuusimaalaisen Osuuskunta Varubodenin ja itäuusimaalaisen Osuuskauppa Oslan fuusioituessa Varuboden-Oslaksi vuonna 2011.

S-Ryhmän muista myymälöistä ei toistaiseksi ole tiedotettu suojalasien asentamisesta kassoille.

Suomessa ensimmäisenä suojalasien asentamiseen päätyi Lidl, joka ilmoitti asiasta maanantaina.