Miehitysten ja vapauden museo Vabamu juhlistaa Viron itsenäisyyspäivää erikoisohjelmalla

Maanantaina 24. helmikuuta Tallinnassa sijaitsevassa miehitysten ja vapauden museo Vabamussa on luvassa erikoisohjelmaa Viron itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Thea Ekholm

Museo avaa ovensa maanantaina jo klo 08.00 ja samaan aikaan avaavat ovensa myös Pagari-kadulla vanhassa kaupungissa sijaitsevat KGB:n vankisellit. Museoihin voi siis tulla tutustumaan heti Toompealla tapahtuvan lipunnoston jälkeen.

Viron itsenäisyyspäivän kunniaksi pääsyliput museoihin myydään erikoishintaan. Sisäänpääsy Vabamu-museoon maksaa aikuisilta 5 euroa ja perhelippu 11 euroa. Liput KGB:n vankiselleihin puolestaan maksavat vain 2 euroa.

Vabamu-museossa on maanantaina ilmaisia opastettuja kierroksia Rajaton vapaus -näyttelyyn viroksi ja venäjäksi. Lisäksi lapsille on oma puuhanurkka, jossa voi askarrella partiolaisten opastuksella. Meero Muusik -studio puolestaan tarjoaa musiikkiesityksen museon tiloissa klo 10.30-11.00. Muun ohella voi nauttia lämmintä keittoa ja maukkaita voileipiä ennen itsenäisyyspäivän paraatin alkamista klo 11.15 Tallinnan Vapaudenaukiolla. Vabamu-museo, Toompea 8, Tallinna

KGB:n vankisellit, Pagari 1, Tallinna

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut