Kolme otettu kiinni Vantaan Koivukylässä tammikuussa tehdystä henkirikoksesta – uhri löytyi asunnon eteisestä

Vantaan Koivukylässä tammikuussa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta on valmistunut.

Henkirikos tehtiin 11. tammikuuta ja sen uhrina kuoli noin 40-vuotias mies. Poliisi löysi hänet asunnosta Rautkalliontiellä.

Henkirikos paljastui, kun Itä-Uudenmaan poliisi teki 21. tammikuuta kotietsinnän vuonna 1963 syntyneen miehen asuntoon. Hänet oli otettu kiinni toisen rikosasian takia.

Etsinnässä asunnon eteisestä löytyi kuollut mies. Uhrissa havaittujen ulkoisten väkivallan merkkien perusteella poliisi epäili miehen kuolleen väkivallan seurauksena.

Esitutkinnassa selvisi, että uhri ja vuonna 1963 syntynyt mies asuivat molemmat samassa kerrostalossa. Uhri oli ilmoitettu kadonneeksi vain viisi päivää ennen löytymistään.

Poliisi pääsi epäiltyjen tekijöiden jäljille oman tutkinnan perusteella ja otti vuonna 1963 syntyneen miehen lisäksi kiinni vuonna 1996 ja vuonna 1994 syntyneet miehet.

Kaikki kolme miestä ovat olleet vangittuna asian johdosta. Lisäksi esitutkinnassa tehtiin tapauksen selvittämiseksi useita puhutuksia ja kuulusteluja sekä teknistä ja taktista tutkintaa, Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa.

Tapauksen esitutkinta on valmis ja juttu on siirtynyt syyteharkintaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut