Lidl avaa keskiviikkona uuden myymälän Helsinkiin – avajaistapahtumaa ei pidetä

Lidl avaa uuden myymälän ätkäsaaressa keskiviikkona 29.4. klo 8. Koronaepidemian vuoksi myymälässä ei järjestä avajaistapahtumia.

Myymälä palvelee uuden 9-kerroksisen pysäköintitalon katutasossa. Pysäköintitalon toisessa kerroksessa on Lidlin asiakaspysäköintipaikat ja loput seitsemän kerrosta on varattu lähialueen asukaspysäköintiin. Myyntipinta-alaa on noin tuhat neliötä.

Yleensä avajaisten yhteydessä on totuttu näkemään avajaistarjouksia, erilaisia avajaistempauksia ja tapahtumia perheen pienimmille. Koronavirustilanteen vuoksi Jätkäsaaressa pyritään kaikin keinoin välttämään väentungosta ja avajaistapahtumat on siirretty tulevaisuuteen.

– Meitä on odotettu hartaasti Jätkäsaaressa ja toivotamme kaikki uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ostoksille, mutta muistutamme samalla turvaväleistä ja pyydämme huomaavaisuutta, jotta myymälässä on kaikilla turvallista asioida ja työskennellä, myyntipäällikkö Esa Turunen kertoo tiedotteessa.

Lidl on auki Länsisatamankatu 35:ssa maanantaista lauantaihin klo 8-21 ja sunnuntaisin 10-21.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut