Yh-vanhempien ja sinkkujen kasino: Näillä numeroilla pelataan

Helsingissä on 24 777 yhden vanhemman taloutta joista äitilapsiperheitä on 22 617 ja isälapsiperheitä 2 160.

Yksinasuvia miehiä on Helsingissä 63 481 ja naisia 90 610.

Viimeisimmän tilastotiedon mukaanHelsingissä päätyy noin 3 400 henkilöä avioeroon vuosittain. Eniten avioeroja tapahtuu30–39-vuotiaiden ryhmässä.

Yksinasuvia miehiä on Helsingissä63 481 ja naisia90 610."

Luvut ovat peräisin Tilastokeskuksesta ja niistä tiedottaa Deittisirkus, joka onjärjestänyt Helsingissä speed datingiä jo vuodesta 2013 alkaen.

Pikadeittailuun ilmoittautuessaanmiehet ja naiset saavat kertoa myös toiveistaan.Helsinkiläiset miehet jättävät useammin toiveen kuin helsinkiläiset naiset.

Miesten toiveet ovat kuitenkinyksipuolisempia: He toivovat tapaavansa itseään nuorempia ja mielellään lapsettomia naisia.

Naiset jättävät toiveen huomattavasti harvemmin, mutta neovat huomattavasti monipuolisempia. Naisten toiveissa on tavataitseään pidempiä, koulutettuja, urheilullisia, savuttomia ja kohtuullisen samanikäisiä miehiä.

Sinkkujen kontaktoitumista edistääkseen Deittisirkusjärjestääensimmäistä kertaaLove Bileet Helsingin Amarillossa 16. huhtikuuta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut