Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tallink lisää lähtöjä Helsingin ja Tallinnan reitille – "Lippujen kysyntä on lisääntynyt huomattavasti"

Laivayhtiö Tallink lisää pikalaiva Starin lähtöjä Helsingin ja Tallinnan väliselle reitille ensi torstaista eli 14. toukokuuta lähtien.

Alunperin lähtöjä Starilla oli tarkoitus tehdä vain viikonloppuisin ensi perjantaista lähtien. Tallink tiedottaa, että lisääntyneen kysynnän sekä turvallisuuden ja turvavälien noudattamisen mahdollistamiseksi lähtöjä päätettiin lisätä reitille jo torstaista alkaen.

Star liikennöi torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin 14. kesäkuuta asti.

Tallinkin Megastar jatkaa liikennöintiä Helsinki–Tallinna -reitillä normaalin aikataulun mukaisesti.

Lähtöjä on lisättävä Suomen ja Viron välille, jotta matkustajien välillä voidaan pitää riittävä turvaväli, toteaa tiedotteessa Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene.

– Suomen hallituksen päätettyä, että työmatkaliikenne ja muu välttämätön liikenne voidaan sallia jälleen, lippujen kysyntä on lisääntynyt huomattavasti, Nõgene sanoo.

Hallitus antoi maaliskuussa koronavirusepidemian levitessä suosituksen, ettei ulkomaille pidä matkustaa. Etenkään vapaa-ajanmatkoja ei tulisi tehdä. Tämä suositus on edelleen voimassa.

Koronaviruksen leviämistä on saatu hidastettua ja hallitus on ryhtynyt purkamaan rajoituksia myös rajaliikenteessä. Työmatkaliikennettä rajan yli helpotetaan 14. toukokuuta alkaen.