Sortti-autot hakevat taas suuria esineitä kodeista heinäkuussa, ajat nyt varattavissa

Helsingin seudun ympäristöpalveluiden HSY:n Nouto-Sortti-palvelu alkaa taas pyöriä maanantaista 6. heinäkuuta alkaen. Noutoajat ovat nyt varattavissa.

Nouto-Sortti on isojen esineiden maksullinen noutopalvelu, jonka kautta voi hävittää esimerkiksi jääkaapin, sohvan ja hellan. Yhdellä noudolla pääsee eroon 1–3 esineestä. Palvelu on tarkoitettu yksityishenkilöille ja asunto-osakeyhtiöille pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella.

Myös peräkärryjen vuokraaminen Sortti-asemilla alkaa uudelleen.

Nouto-Sorteilla noudatetaan koronaviruksen vuoksi tiukkoja varotoimia.

Jos jollakulla nouto-osoitteen asunnossa ilmenee koronavirukseen viittaavia oireita, tilattu Nouto-Sortti-palvelu on peruutettava. Tämä suojelee sekä työntekijöitä että muita asiakkaita.

Noudon suorittaviin työntekijöihin on pidettävä vähintään kahden metrin turvaväli, sillä työntekijät kohtaavat päivän aikana useita eri asiakkaita.

HSY suosittelee, että asiakkaat pitävät käsineitä käsitellessään kuittaus- ja maksulaitteita. Työntekijät desinfioivat laitteet useita kertoja päivässä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut