Lähes 100 päivää palanut koronasymboli sammutettiin Helsingissä – hotellinjohtaja paljastaa, kuinka jättisydän tehtiin

Jättisydän Sokos Hotel Triplan ikkunoissa maaliskuun lopulla. Aapo Siippainen
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Pasilassa sijaitsevan Original Sokos Hotel Triplan ikkunoihin maaliskuussa sytytetty jättisydän on ollut yksi Helsingin näkyvimmistä ja valokuvatuimmista korona-ajan symboleista.

Valot syttyivät 27. maaliskuuta ja ne sammuivat viime yönä. Väliin mahtui siis yhteensä 95 päivää.

– Ajatuksena oli ilahduttaa ja luoda toivoa kaikille ohikulkijoille haasteellisina aikoina, sanoo hotellinjohtaja Hanna Riihimäki.

Sydän muodostui 22 ikkunasta. Kuinka kuvio toteutettiin? Saatiinko se tehtyä tietokoneohjelmoinnilla vai pitikö ihmisen käydä joka huoneessa laittamassa valot päälle.

– Kuvio toteutettiin ihan perinteisin keinoin: piirsin kuvan ja laitoin tarvittavat valot päälle. Meille oli iso asia, että tämän pienen teon kautta koko hotellin tiimi koki että voimme herättää lämpimiä tunteita, vaikka hotelli oli hetken suljettuna, Riihimäki kertoo.

Hotellissa odotetaan uutta avaamista erityisellä innolla, koska alkuvuonna valmistunut hotelli ennätti olla ennen koronaa auki vain reilut kaksi kuukautta.

Ikkunoihin nostetut nallet olivat korona-kevään symboleja. Helsingin kenties suurin nallen pää nähtiin hotellin ikkunnassa maalis-huhtikuun vaihteessa. Aapo Siippainen

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut