Matkustajien pysäköinti Länsisatamassa muuttuu – Jätkäsaaren kaupunkirakentaminen etenee

Pysäköintiin tulee muutoksia. Arkistokuva. Arkisto/Päivi Tuovinen

Matkustajien ajoneuvojen pysäköinti Helsingin Länsisatamassa muuttuu. Nykyiset kenttäpysäköintialueet supistuvat ja lopulta poistuvat kokonaan, kun Jätkäsaaren kaupunkirakentaminen etenee.

Aluksi satamaa käyttävien matkustajien pitkäaikainen pysäköinti siirtyi tänä kesänä väistötiloihin pysäköintitaloon.

Länsiterminaali 2 läheisyyteen on parhaillaan rakenteilla uusi Royal Park -pysäköintitalo. Valmistuttuaan se palvelee myös laivamatkustajia nykyaikaisin tavoin, mikä helpottaa pysäköintipaikkojen ennakkovaraamista, pysäköintiä ja maksamista.

Pysäköintitalo otetaan käyttöön ensi vuoden alussa.

Ennen uuden pysäköintitalon valmistumista laivamatkustajilla on lyhytaikaisen kenttäpysäköinnin lisäksi käytössään 360 pitkäaikaista pysäköintipaikkaa kerroksissa 3–8 Helsingin kaupungin omistamassa, vasta-avatussa P-Atlas pysäköintitalossa Länsisatamankadun varrella.

Etäisyyttä Pysäköintitalolta Länsiterminaali 2:lle ja Länsiterminaali 1:lle on lähes 600 metriä. Kävellen matkaan kuluu alle kymmenen minuuttia.

P-Atlas pysäköintitalossa matkustajien käytössä ovat Easypark ja Parkman -mobiilimaksuvaihtoehdot. Pysäköinnin hinnan voi selvittää jo etukäteen sataman pysäköintilaskurilla.

Lue myös: Näin pääset uuteen Länsiterminaali 2:een – katso ratikkapysäkit ja parkkialueet kartasta

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut