Mistä tänään puhutaan?
Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.
Valtakunnallista hävikkiviikkoa vietetään ensi viikolla.
Helsingin Sokoksen taloon elokuussa avautunut Happy Farmer -ravintola ottaa teemaan varaslähdön jo 3.–6. syyskuuta. Ravintola tarjoaa tästä päivästä lähtien ilmaiseksi hävikkibanaaneista valmistettua banaanileipää.
Leipää saa, kun käy näyttämässä hävikkibanaania, joita saa Sokoksen S-marketista kello 14–18 välisenä aikana. Leivän mukana tulee myös resepti kotileipomista varten.
Suomalaisten suosikkiravintolat häviämässä isosta kauppakeskuksesta – johtaja: "Katoava luonnonvara"
Happy Farmerin liikeideaan kuuluu säännöllinen hävikkituotteiden käyttö.
– Haluamme innostaa tällä tempauksella kuluttajia kiinnittämään huomiota ruokahävikin hillitsemiseen. Mustapilkullinen banaani on ravintolassamme käypää tavaraa ja valmistamme siitä yhtä suosituimmista nimikkotuotteistamme, mutta kotonakin kolhiintunut hedelmä tai kasvis on vielä varsin käyttökelpoinen ja ravintorikas raaka-aine, kertoo Happy Farmer -ravintolaperheen keittiöpäällikkö Jussi Kuuluvainen tiedotteeessa.
Happy Farmerin tilalla toimivat aikaisemmin pikaruokaravintolat Fafa's ja McDonald's.
Helsingin Sokokselle aukeaa 3 uutta ravintolaa – osa ruoasta peräisin alakerran S-marketista
Ville Haapasalo tuo kuuluisat "kaloripomminsa" Helsinkiin – täältä niitä voi ostaa
Mainos: Puumalan kunta
Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.