WWF varoittaa selkärankaisten villieläinten populaatioiden rajusta vähenemisestä – "Selkeä osoitus luonnon ahdingosta"
Selkärankaisten villieläinten populaatiot ovat pienentyneet hälyttävää vauhtia viime vuosikymmeninä, ilmenee WWF:n uudesta raportista.
Kirjautuneille
Tämä juttu on maksuton
Pääset lukemaan jutun kirjautumalla tai luomalla maksuttoman tunnuksen.