Viikin löytöeläintalon hoitaja vaihtuu – Ota uudet yhteystiedot talteen

Viikin löytöeläintalon toimintaa ryhtyy lokakuun alussa pyörittämään HESY. Sanna Jompero

Pääkaupunkiseudun yhteisen löytöeläintalon yhteystiedot muuttuvat lokakuun alussa.

Löytöeläintoiminta jatkuu nykyisissä tiloissa Viikissä osoitteessa Koetilantie 13, mutta palveluntuottaja ja yhteystiedot vaihtuvat. Ensi kuun alusta alkaen Viikin löytöeläintalon puhelinnumero on 040 198 0778 ja sähköpostiosoite viikki@hesy.fi.

Helsingin eläinsuojeluyhdistys (HESY) ry huolehtii lokakuusta alkaen Helsingin, Vantaan, Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen löytöeläinten tilapäisestä hoidosta.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaosto hyväksyi HESYn tarjouksen löytöeläintoiminnan tuottamisesta kesäkuussa. Sopimus on 3+2-vuotinen. Aiemmin löytöeläintoiminnan järjestämisestä vastasi Kiantime’s Oy.

Eläinsuojelulaki edellyttää, että kunnat järjestävät löytöeläimille hoidon 15 vuorokauden ajan. Jos eläimen omistajaa ei tuossa ajassa löydy, voidaan eläin sijoittaa uuteen kotiin tai lopettaa.

HESY hoitaa myös löytöeläinten jatkohoidon ja sijoituksen. Viime vuonna HESY avasi uuden eläinkeskuksen Pitäjänmäkeen, jonne se on keskittänyt toimintansa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut