Auto liikkui "epäilyttävällä tavalla" – rattijuopon kyydistä löytyi muhkea arsenaali huumeita ja lääkkeitä

Poliisi löysi kymmeniä erilaisia huumausaineita ja tabletteja pysäyttäessään henkilöauton keskiviikon ja torstain välisenä yönä Juvanmalmilla Espoossa.

Liikennettä valvonut poliisin partio pysäytti epäilyttävällä tavalla liikkuneen henkilöauton. Kuljettaja ajoi autoa sekä alkoholin että huumausaineiden vaikutuksen alaisena, ja autossa apukuskina olleelta henkilöltä löytyi poliisin mukaan "kattava kirjo" eli yhteensä kymmeniä erilaisia huumausaineita ja tabletteja.

Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Kuljettajalla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Apukuskin paikalla istunutta henkilöä epäillään huumausainerikoksesta ja lääkerikoksesta. Hänen repustaan löytyi arsenaali erilaisia huumaavia lääkkeitä, huumeita sekä huumausaineiden myyntiin soveltuvaa rekvisiittaa, kuten digitaalivaaka.

– Olemme tunnistaneet repusta useita huumaavia lääkeaineita, joiden lisäksi löytyi kasa vielä toistaiseksi tunnistamattomia lääketabletteja. Löydettyjen huumeiden joukossa oli esimerkiksi lsd-lappuja, kokaiinia ja amfetamiinia, kertoo tutkintaa johtava rikoskomisario Katja Rekola tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut