Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomalainen hampurilaisketju saa somessa kritiikkiä pihveistään: Resepti muuttui heti – "Lihalaatu aiempaa parempaa"

Hampurilaisista tunnettu Konttiravintola Morton avasi ensimmäisen Helsingin ravintolansa Ruoholahdenrantaan tiistaina.

Maakunnissa Morton-ravintoloita oli viime kesänä viidessä eri kaupungissa. Helsingin Uutisten havaintojen perusteella esimerkiksi Jyväskylässä ja Joensuussa ravintolat ovat saaneet nopeasti jopa kulttimainetta.

Sosiaalisessa mediassa ja muun muassa suositussa Burger Lovers Finland -facebook-ryhmässä ketjua on sekä kehuttu että moitittu. Kriittinen palaute on kohdistunut Mortonin hampurilaispihvien laatuun. Burgerille.fi-sivulla hampurilaisen pihviä moitittiin pieneksi ja kuivaksi.

–  Kesällä saimme palautetta pihveihin liittyen ja teimme nyt parannuksia niiden pohjalta. Uusi pihvi on hieman aiempaa suurempi ja myös lihalaatu aiempaa parempi. Meidän pihvimme tekee käsityönä kuopiolainen Eväsmiehet, Mortonin luova johtaja Petri Virta kertoo Helsingin Uutisille.

Prisman viereen avatusta itsepalvelukaupasta tuli menestys vaikka burgerijauheliha on 33 prosenttia kalliimpaa – perheenisä Olli: "Voin olla varma laadusta"

Naudanlihapihvin lisäksi tarjolla on myös lammaspihvi sekä porkkana-pellavapihvi.

– Vegaanisia vaihtoehtoja pyrimme lisäämään jatkuvasti ja näissäkin ollaan kuunneltu nimenomaan asiakkaiden toiveita, Virta sanoo.

Lukijoilla selvä mielipide Helsingin parhaista pizzerioista: "Järkyttävän maukas" – vielä ennätät äänestää omaa suosikkiasi

Vuonna 2010 perustettu ketju toimii merikontteihin rakennetuissa ravintoloissa. Joensuun ja Jyväskylän lisäksi ravintoloita oli viime kesänä Varkaudessa, Pieksämäellä ja Kuopiossa.

Helsingin ravintola on ensimmäinen, joka on auki ympäri vuoden.

– Vuonna 2013 kävimme Konttiravintolan kanssa viikon mittaiselle visiitillä Helsingin kansalaistorilla. Silloin päätimme, että palaamme tänne sitten, kun aika on oikea. Olemme etsineet sopivaa paikkaa Helsingistä jo pidempään, Virta sanoo.

Karhunlihaa burgereihin käyttävä ketju laajenee pikavauhtia Helsingissä – toimitusjohtajalla huima suunnitelma ulkomaille avattavista ravintoloista

Legendaarinen Aliisa Karhumäki, 81, paljastaa mikä on Jaskan Grillin suosituin annos – Tarja Halosen ja Timo Soinin nimikkoherkutkin jäävät taakse

Tältä Helsingin keskusta näytti ennen hampurilaisketjujen tuloa – vastaavia on jäljellä enää kymmenkunta

Tunnettu pizzaketju lopetti Triplassa –  sulkenut jo lähes kaikki Suomen ravintolat

Oikaisu 4.11. Jutussa luki, että ravintola on auki ympäri vuorokauden. Ravintola on auki ympäri vuoden.