Valinta osui Itä-Helsinkiin – koko Suomen paras Citymarket on tässä

Vuoden 2020 paras K-Citymarket on valittu. Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla sijaitsee yhdeksän K-Citymarketia, ja koko valtakunnan paras löytyy Itä-Helsingistä.

Tällä kertaa se on K-Citymarket Easton.

S-marketissa työskentelevä Janica leipoo hittituotteen käsin – "Ihmiset eivät vieläkään usko sitä"

Ensimmäisen sijan saanutta Eastonia kuvaillaan tiedotteessa "valikoimaltaan monipuoliseksi, esillepanoiltaan runsaaksi ja asiakaspalvelultaan ensiluokkaiseksi".

Lokakuussa 2017 avattu myymälä on kasvattanut asiakastyytyväisyyttään ja kehittänyt myyntiään.

Sekä asiakkaat että Citymarket-ketju kiittävät Eastonin kalatiskiä sekä hedelmä- ja vihannesosastoa, joka palkittiin viime vuoden parhaana.

– Kaupan valikoimissa on runsaasti sekä pientuottajien tuotteita maakunnista että erikoisempia makuja maailmalta asiakkaiden ruokaseikkailuja rikastamaan, perustelee valintaa tiedotteessa K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

Eastonin kauppias Mika Timonen muistuttaa, että huomionosoitus kuuluu henkilökunnalle ja asiakkaille.

– Keskitymme siihen, että kauppa säilyy vastedeskin asiakkaidensa näköisenä, sillä kauppaa tehdään heitä varten. Kaupan kehittäminen on maraton, ei pikamatka, Timonen kuvailee.

Helsinkiin osui myös toinen ketjun tunnustus, sillä vuoden 2020 parhaana palvelutiskinä palkittiin K-Citymarket Ruoholahden palvelutiski.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut