Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Teimme sulkemiseen liittyvän päätöksen tänään nopeasti" – Veikkaus laittaa automaattinsa kiinni koronasta pahiten kärsivillä alueilla

Veikkaus sulkee sosiaali- ja terveysministeriön torstaina 26. marraskuuta antamien uusien linjausten perusteella peliautomaattinsa ja omat pelipaikkansa alueilla, joilla korona on joko kiihtymis- tai leviämisvaiheessa. Veikkauksen automaatit ja pelipaikat menevät kiinni kyseisillä alueilla viimeistään lauantaina 28. marraskuuta. Sulkuprosessi laitettiin käyntiin heti torstaina 26. marraskuuta.

STM:n uuden ohjeistuksen mukaan ”erilaisten toimenpiteiden alueellisesti ja paikallisesti kohdennettu, mutta laaja-alainen toisiaan tukeva käyttö luo kokonaisuutena alueille parhaat edellytykset torjua epidemian leviämistä", kerrotaan Veikkauksen tiedotteessa.

– Olemme seuranneet koronatilanteen kehittymistä ja toimineet viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Teimme sulkemiseen liittyvän päätöksen tänään nopeasti STM:n linjausten jälkeen, kertoi Veikkauksen kanava- ja myyntijohtaja Jari Heino tiedotteessa torstaina.

STM:n torstainen ohjeistus on osoitettu määräajalle, joka ulottuu joulukuun puoliväliin saakka.

– Kukaan ei voi vielä tietää, mikä on tilanne kolmen viikon päästä. Yhteiskunnassa käytetään varmasti kaikki mahdolliset keinot tämän taudin toisen aallon taltuttamiseen. Kuuntelemme asiantuntijoita, arvioimme tilannetta heidän tietojensa pohjalta ja teemme päätökset niiden mukaan, Heino jatkaa.

Veikkauksella on tiedotteen mukaan valmius toimia nopeasti, mikäli alueelliseen koronatilanteeseen tulee muutoksia.