"Teimme sulkemiseen liittyvän päätöksen tänään nopeasti" – Veikkaus laittaa automaattinsa kiinni koronasta pahiten kärsivillä alueilla

Veikkaus sulkee sosiaali- ja terveysministeriön torstaina 26. marraskuuta antamien uusien linjausten perusteella peliautomaattinsa ja omat pelipaikkansa alueilla, joilla korona on joko kiihtymis- tai leviämisvaiheessa. Veikkauksen automaatit ja pelipaikat menevät kiinni kyseisillä alueilla viimeistään lauantaina 28. marraskuuta. Sulkuprosessi laitettiin käyntiin heti torstaina 26. marraskuuta.

STM:n uuden ohjeistuksen mukaan ”erilaisten toimenpiteiden alueellisesti ja paikallisesti kohdennettu, mutta laaja-alainen toisiaan tukeva käyttö luo kokonaisuutena alueille parhaat edellytykset torjua epidemian leviämistä", kerrotaan Veikkauksen tiedotteessa.

– Olemme seuranneet koronatilanteen kehittymistä ja toimineet viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Teimme sulkemiseen liittyvän päätöksen tänään nopeasti STM:n linjausten jälkeen, kertoi Veikkauksen kanava- ja myyntijohtaja Jari Heino tiedotteessa torstaina.

STM:n torstainen ohjeistus on osoitettu määräajalle, joka ulottuu joulukuun puoliväliin saakka.

– Kukaan ei voi vielä tietää, mikä on tilanne kolmen viikon päästä. Yhteiskunnassa käytetään varmasti kaikki mahdolliset keinot tämän taudin toisen aallon taltuttamiseen. Kuuntelemme asiantuntijoita, arvioimme tilannetta heidän tietojensa pohjalta ja teemme päätökset niiden mukaan, Heino jatkaa.

Veikkauksella on tiedotteen mukaan valmius toimia nopeasti, mikäli alueelliseen koronatilanteeseen tulee muutoksia.

Veikkaus ja koronaepidemia

Näillä alueilla pelipaikat ja automaatit suljetaan

Etelä-Pohjanmaa

Helsinki ja Uusimaa

Kanta-Häme

Kymenlaakso

Länsi-Pohja

Pirkanmaa

Pohjois-Karjala

Pohjois-Pohjanmaa

Päijät-Häme

Satakunta

Vaasa

Varsinais-Suomi

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut