Synttärijuhlien karmea loppu – Tällainen on alue, jossa 16-vuotiaan raaka murha tapahtui

Koskelan sairaala-alue on hämärtymässä keskiviikkoiltaan.

Maanantaina samalta alueelta ulkoa löytyi nuoren pojan ruumis. Helsingin poliisi tutkii tapausta murhana ja aikoo perjantaina vangita teosta epäillyt kolme niin ikään 16-vuotiasta poikaa.

Iltasanomien tietojen mukaan pojat olivat kokoontuneet ulos juhlimaan yhden tekijäksi epäillyn syntymäpäivää.

Motiivi, jonka vuoksi juhlinta muuttui yhden pojan rajuksi pahoinpitelyksi ja lopulta murhaksi, on Helsingin Uutisten haastatteleman rikoskomisario Marko Forssin mukaan vielä epäselvä. Hän kertoo, että kukaan epäillyistä pojista ei ollut poliisille ennestään tuttu ja kaikki epäillyt asuvat pääkaupunkiseudulla.

Teko tapahtui perjantaina ja vasta maanantaina uhri löydettiin. Koskelan sairaala-alueella on parhaillaan käynnissä mittavat rakennustyöt, kun aluetta muutetaan asuinalueeksi. IS:n tietojen mukaan uhrin löysikin työmaalla ollut rakennusmies.

Kolmea 16-vuotiasta epäillään Helsingissä samanikäisen pojan murhasta – sivullinen yritti mahdollisesti puuttua tilanteeseen, uhri löytyi vasta 3 päivän kuluttua

"Rumia laatikoita, aivan kamalia" – Ritva, 64, järkyttyi kerrostaloista, jotka nousevat sairaala-alueelle jopa 8 kuukautta etuajassa

Alaikäisten epäiltyjen määrä henkirikoksissa tai niiden yrityksissä hyppäsi kovaan nousuun – "Selvittämätön mutta selvä muutos"

Nuorisopoliisi Marko "Fobba" Forss nuorten tekemistä vakavista rikoksista: "Erittäin harvinaisia" – Silti Suomessa vangitaan vuosittain noin 40 alaikäistä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut