Herttoniemenrannan rantabulevardi koko talven kiinni

Herttoniemenrannan Annikanpuiston sivuitse rannassa kulkeva kivetty kävely- ja pyörätie suljetaan turvallisuussyistä talvikaudeksi. Puiston heikentyneen rantarakenteen vuoksi kävely- ja pyörätietä ei voi tällä hetkellä turvallisesti aurata.

Viime kevättalven tulvat veivät kiviainesta puiston rantarakenteen alta, eikä ole täyttä varmuutta, että rantavalli kestäisi aurauskoneiden painon. Näin ollen käytävää ei voida pitää kunnossa tällä talvikaudella, eikä sinne voida turvallisesti ohjata pyöräilijöitä ja kävelijöitä.

Pahimmin vaurioituneet kohdat ovat olleet rajattuina aidoin ja huomiokartioin jo kesästä saakka. Kuitenkin kesä- ja syyskaudella käytävän muut osuudet ovat olleet avoinna kävelijöille ja pyöräilijöille, koska nämä liikkumisen muodot eivät aiheuta aurauskaluston tapaista painetta ja sortumavaaraa.

Kulku ohjataan lähimmälle asfaltoidulle samansuuntaiselle reitille eli Neitojenpolulle välille Reginankuja – Neitojenranta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut