HSL avasi väliaikaisen palvelupisteen Helsinkiin – toivoo silti ihmisten välttävän siellä asiointia

Matkakortin voi ladata netissä, HSL muistuttaa. Anneli Tuominen-Halomo

HSL:n Rautatieaseman palvelupiste on ruuhkautunut asiakasmäärän rajoitusten vuoksi. HSL suosittelee lippujen ostamista koronaturvallisesti itsepalvelukanavista. Jo nyt lipunmyynti on keskeytetty asiakaspalvelupisteessä lähikontaktien vähentämiseksi.

HSL lopettaa jälleen yhden palvelupisteen Helsingissä: "Pyrimme ohjaamaan asiakkaita itsepalveluun, automaattien, sovelluksen ja nettilatauksen käyttöön"

HSL lopetti tänä vuonna Itäkeskuksen ja viime vuonna Pasilan asiakaspalvelupisteen. Pasilaan (Opastinsilta 6) on tämän viikon maanantaina avattu väliaikainen palvelupiste.

HSL toivoo, että asiakkaat välttävät mahdollisuuksien mukaan palvelupisteissä asiointia heikentyneen koronatilanteen vuoksi.

Harvinainen poikkeusreitti kiristää matkustajien hermoja linjoilla 500 ja 510, tilanne jatkuu vielä kuukausia - HSL: ”Se on yllättänyt meidät”

Älypuhelimella käytettävissä on HSL-sovellus ja matkakorttiin on mahdollista ladata arvoa tai kautta netissä (https://kortti.hsl.fi/) sekä suurimmista lippuautomaateista.

Lisäksi kaikkia HSL:n lippuja voi ostaa sekä ladata HSL-kortille kautta ja arvoa normaaliin tapaan muissa myyntipisteissä.

Palauteryöppy muutti bussilinja 550:n pysäkkijärjestelyitä Oulunkylässä – poikkeusreitti kestää yli 3 vuotta

HSL-sovellus takkuili ja kuormittui, vaikka matkustajia on yhä vähemmän kuin normaalisti – ”Laajoja ja pitkäkestoisia häiriötä on harvoin"

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut