Tokmannille haastaja uudesta tanskalaisketjusta? – Avaa myymälän Helsinkiin lauantaina ja samalla kaksi muualle Suomeen

Muun muassa kosmetiikkaa, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita, kodin puhdistusaineita ja muita kodin tarvikkeita sekä lemmikin ruokia ja säilyviä elintarvikkeita myyvä tanskalaisketju Normal on aloittanut voimallisen Suomen-valloituksen.

Viime viikonloppuna ketju avasi myymälän Espoon Selloon ja tulevana lauantaina vuorossa on Forumin liikkeen avajaiset sekä kahden myymälän avaukset Tampereella. Sellon liikkeen edustalle muodostui alkuviikosta jopa jonoja, kun kaikkia halukkaita ei voitu koronatilanteen vuoksi päästää sisään kerralla.

Vuonna 2013 Tanskassa perustettu ketju on laajentunut vauhdilla ja sillä on jo yli 220 myymälää Pohjoismaissa sekä muun muassa Hollannissa ja Ranskassa. Nimi juontuu siitä, että yhtiö kertoo kotisivuillaan myyvänsä "normaaleja tuotteita epänormaalilla hinnalla". Hintaa selitetään sillä, että ketju tilaa tavaraa isoissa erissä keskitetysti.

Kotimainen halpakauppaketju Tokmanni voi saada uudesta ketjusta haastajan, tosin sillä erotuksella, että Tokmannit ovat pinta-alaltaan paljon isompia ja myyvät laajemmalla valikoimalla tuotteita.

Normal-myymälän esillepano muistuttaa suuresti toista tanskalaisketjua, huokeasti monenlaista pikku- ja paperitavaraa myyvää Flying Tigeria, jota Talouselämä vuonna 2016 kutsui "Tiimarin-tappajaksi".

Myös Normalissa kierrellään pitkin yhtä mutkittelevaa käytävää hyllyjen välissä.

Tarjoustalo-ketjun perustaja myy nyt ruokaa verkkokaupassa – "Tuotteet tulevat suoraan tuottajilta"

Legendaariseen Saiturinpörssiin tullaan "nippelien ja nappelien" takia – näin ketju kommentoi laajenemissuunnitelmia Helsingissä

Onko Kiinan halpakauppojen kulta-aika ohi? Kiinasta tulee Suomeen yhä vähemmän paketteja – täältä lähetetään eniten

”Ihan tosi hyvä Pasilalle!” – kiistelty kauppakeskus toi kaivatut palvelut

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut