Päätoimittaja Kannala: Laadukkaat illallisravintolat olisi jo aika päästää pälkähästä

Päätoimittaja Karri Kannalan mielestä illallisravintoloiden rajoituksia pitäisi jo keventää. Johanna Erjonsalo

Pääkaupunkiseudun ja koko Suomen koronatilanne on kehittynyt parempaan suuntaan.

Helsingin uutisten päätoimittaja Karri Kannalan mielestä, ruokaravintoloiden rajoituksia pitäisi jo höllätä.

– Laadukkaat illallisravintolat olisi jo aika päästää pälkähästä ja kohdentaa tiukat rajoitukset paikkoihin, joissa pääpaino on alkoholissa, Kannala kirjoittaa pääkirjoituksessaan.

Samalla hän on huolissaan siitä, että laskevat tartuntaluvut ja rokotukset lisäävät ihmisten, etenkin nuorten aikuisten, leväperäistä käytöstä.

Lue koko pääkirjoitus tästä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut