Tokmanni laajentaa verkkokauppabisnestään – alkaa toimittaa ruokabokseja kotiovelle

Halpakauppaketju Tokmanni kasvattaa tuotetarjontaansa verkkokaupassaan ja alkaa toimittaa kotiruokabokseja pk-seudulla.

Boksi sisältää valmiit, lämmitettävät ruoat koko viikolle kotiinkuljetuksella.

Tarjolla on neljä ruokakokonaisuutta ja jokainen boksi sisältää seitsemän ruokaa. Valitusta kokonaisuudesta riippuen tarjolla on esimerkiksi lohikeittoa, kasvislasagnettea, riistakiusausta tai liha-makaronilaatikkoa.

Tokmannille haastaja uudesta tanskalaisketjusta? – Avaa myymälän Helsinkiin lauantaina ja samalla kaksi muualle Suomeen

Helppo Ruoka -kotiruoat valmistaa suomalainen elintarvikealan yritys Feelia käsityönä Pohjois-Pohjanmaan Pyhännällä. Jokaisesta ruoasta riittää syötävää noin neljälle aikuiselle tai kahdelle aikuiselle ja 3–4 lapselle.

Tokmanni kertoo tiedotteessaan, että yhden ruoka-annoksen hinnaksi muodostuu ruokalajista riippuen noin 1,50–1,90 euroa. Seitsemän eri ruokalajia sisältävä ruokaboksi maksaa 42–52 euroa, toimitusmaksu on 8,90 euroa.

Pähkäily kaupan hyllyillä loppui kun Alina Kangasluoma alkoi tilata ainekset ja reseptit kotiin – "Olen aika huono itse keksimään mitään uusia ruokia"

– Kuumennusta vaille valmiit Helppo Ruoka -kotiruoat sopivat erinomaisesti nykyhetkeen, jossa arvostetaan helppoutta ja kotiinkuljetusmahdollisuutta sekä vietetään runsaasti aikaa koti- ja mökkioloissa, Tokmannin kaupallinen johtaja Matti Korolainen sanoo tiedotteessa.

Helppo Ruoka -kotiruoat esivalmistetaan korkealuokkaisista raaka-aineista autoklaavimenetelmällä, jonka avulla ruoka pakataan ensin vakuumiin, kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja sitten jäähdytetään nopeasti. Näin kotiruoat säilyvät avaamattomissa pakkauksissaan jääkaapissa useita kuukausia, vaikka niihin ei lisätä säilöntäaineita.

– Erityinen valmistusmenetelmä takaa pitkän säilyvyyden ilman säilöntäaineita ja hetkellisen säilymisen ilman kylmäketjua. Jääkaapin voi täyttää huoletta, sillä ruoka säilyy siellä avaamattomana kuukausia. Erittäin pitkä säilyvyys auttaa osaltaan vähentämään hävikkiä, Korolainen selvittää.

Korona-aikana on lipsuttu napostelemaan ja mässäilemään, jopa tähteetkin ovat kelvanneet –  "Ruoka on se, josta ensimmäisenä säästetään, jos on tiukkaa", sanoo kuluttajatutkimuksen professori Mari Niva

Prismat laajentavat aukiolojaan – nämä kaupat ovat kesällä auki ympäri vuorokauden

Helsinkiin kymmeniä uusia Lidlejä – avausvauhti on kiinni viranomaisista ja sopivista kauppapaikoista

Nämä punalaputetut tuotteet ovat hittejä S-ryhmän kaupoissa – viekkaat tarjoushaukat piilottavat niitä 60% alennuksen kiilto silmissä

Einesten määrä on räjähtänyt, ja se voi olla huono asia liikaa suolaa saaville suomalaisille – "Monissa valmisaterioissa on tolkuton määrä suolaa", sanoo ravitsemusasiantuntija Tuija Pusa Sydänliitosta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut