Kulttuurigalleriat ovat taas avoinna – katso ainakin nämä näyttelyt Helsingissä

Kulttuurikeskus Stoassa on esillä Laura Ojan ja Satu Leiskon valokuvanäyttely Koti Suomesta. Laura Oja
Jari Pietiläinen

Jari Pietiläinen

Helsingin kulttuurikeskusten galleriatilat avattiin tiistaina pitkän koronakauden jälkeen.

Gallerioissa saa vierailla kerrallaan enintään puolet normaalista asiakasmäärästä.

Malmitalossa on esillä Alex Blomin näyttely Don’t Shake Hands With the Lonely Kids 19. kesäkuuta saakka.

Näyttelyssä on taidetta identiteettien eri muodoista: akryyli-, vesiväri- ja guassimaalauksia yhdistettynä digitaaliseen taiteeseen.

Island of Empathy -näyttely on puolestaan esillä ajalla 10.6.–20.8.

Kanneltalossa on nähtävissä näyttely Nuori Taide Helsinki 2021: See the Sea – näe meri, koe taide 23. kesäkuuta saakka. Yhteisnäyttely koostuu 15–26-vuotiaiden nuorten töistä ja sekin saa innoituksensa Helsinki Biennaalista.

Eetu Enqvistin, Nino Hynnisen ja Henri Kotkasen näyttely Climate Confessional – Ilmastotunnustusmajakka on esillä 5.9. asti.

Stoassa on esillä Laura Ojan ja Satu Leiskon valokuvanäyttely Koti Suomesta 4. heinäkuuta saakka. Näyttely kertoo nuorista maahanmuuttajista.

Karri ”Paleface” Miettinen kuratoi puolestaan Disruptio-kesänäyttelyn, jossa on ajalla 11.6.–8.8. esillä teoksia kuudelta valovoimaiselta taiteilijalta.

Vuotalon galleria muuttuu 12.6.–28.8. jälleen kasvihuoneeksi, jossa aisteja hivelevät paitsi yrtit ja kukat, myös kasvimaailmaa tutkiva taide.

Kulttuurikeskus Caisassa on esillä 30. 6. saakka näyttely Kehona – Body Sensing, jossa teokset koetaan koskettaen ja tunnustellen.

Annantalossa on katsottavissa Kelp!-näyttely 28. elokuuta saakka. Anti-festivaalin kanssa yhteistyössä toteutetun Kelp!-projektin näyttely esittelee nuorten mediataiteen tuotoksia ruoka-teeman ympäriltä.

Taiteilija Ulla-Maija Alasen näyttelyssä Veden taju 12.6.−28.8.2021 taide ja luonnontiede kulkevat käsi kädessä ja taide toimii ikkunana ympäristökysymyksiin. Alasen työtä ohjaa huoli maapallon veden tilasta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut