Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Peliautomaatit avautuvat kahviloissa ja ravintoloissa – mutta eivät joka paikassa

Koronarajoitusten lieventymisen myötä Veikkaus avaa peliautomaatteja kahviloissa ja ravintoloissa jo tänään perjantaina.

Hallitus kevensi ravintoloita koskevia rajoituksia ja poisti tanssi- ja karaokekiellon koronaepidemian perustason ja kiihtymisvaiheen alueilla. Veikkaus tiedottaa, että muutosten ansiosta se pystyy avaamaan näiden alueiden peliautomaatteja kahviloissa ja ravintoloissa.

Peliautomaatit tulivat pelattavaksi puolilta päivin tänään perjantaina 11. kesäkuuta.

Leviämisvaiheessa olevien alueiden rajoitukset eivät toistaiseksi mahdollista peliautomaattien avaamista, Veikkaus kertoo. Näillä alueilla kahviloiden ja ravintoloiden peliautomaatteja avataan sairaanhoitopiirin palatessa koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen ja edelleen perustasolle.

Peliautomaateilla pelaaminen edellyttää tunnistautumista Veikkauksen Etuasiakkaaksi.

Tunnistautumisvelvoite on ollut voimassa tammikuusta alkaen. Tunnistautunut asiakas voi muun muassa estää itseltään pelaamisen automaateilla kokonaan, jos hän kokee haasteita oman pelaamisen hallinnan osalta.

Veikkaus aloitti omien pelisaliensa ja asiamiesverkoston peliautomaattien avaamisen huhti-toukokuussa.