Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kauppakeskus perusti pikaparkin ruokaläheteille – Tältä pysäköintipaikat näyttävät

Kauppakeskus Kaari on ensimmäisenä kauppakeskuksena Suomessa avannut pikaparkin ruokaläheteille.

Pikaparkki avattiin kauppakeskuksen Laulukujan puoleiselle piha-alueelle. Samalla pihan terassialuetta laajennettiin ja pyöräpaikkoja tuli lisää.

Maahan keltaisella maalilla merkityt pikaparkit on tarkoitettu nopeaan, enimmillään 30 minuuttia kestävään pysäköintiin ruokalähettifirmoille, kuten Woltille ja Foodoralle

Parkin tarkoituksena on sujuvoittaa ja selkeyttää autoilijoiden ja kevyen liikenteen liikkumista piha-alueella. Pikaparkin vaikutus tulee näkymään todennäköisesti asiakkaille aiempaa lyhyempänä odotusaikana.

Korona-aikana ruoan kotiinkuljetus on ollut yhä tärkeämpi osa ravintoloiden toimintaa, kun aukioloa ja asiakasmääriä on rajoitettu.

– Ravintolat eivät voi toimia vielä sisätiloissa täydellä kapasiteetilla, joten laajoille terasseille on tällä hetkellä valtava kysyntä. Olemme tyytyväisiä, että terassialue valmistuu, toteaa markkinointipäällikkö Katriina Halme tiedotteessa.

Kaaren ravintolavalikoima on viime vuosina vahvistunut. Vuonna 2019 kauppakeskus avasi uuden ravintolakokonaisuuden Kaaren Kulman.