Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jalkapallo-ottelusta keskiviikkona liikennehaittaa Töölössä – "Vetoamme että ne, joilla on epäilys mahdollisesta korona-altistuksesta jäisivät kotiin"

Keskiviikon jalkapalloderby aiheuttaa liikennehaittaa Töölössä

Poliisi sekä tartuntatautilääkäri vetoavat, että karanteenissa olevat ja mahdollisesti altistuneet jäisivät kotiin.

Veikkausliigan HIFK–HJK-ottelu pelataan Töölön jalkapallostadionilla kello 18.30. Otteluun liittyvät kulkueet aiheuttavat Töölössä liikennehaittaa kello 17 jälkeen. Poliisi on paikalla turvaamassa yleistä järjestystä ja turvallisuutta.

– Poliisin tiedon mukaan otteluun on tulossa noin 5 500 katsojaa paikalle. Keskustelimme juuri tartuntatautilääkärin kanssa tämänhetkisestä koronatilanteesta ja vetoamme yhdessä vahvasti, että karanteeniin asetetut henkilöt sekä sellaiset, joilla on epäilys mahdollisesta korona-altistuksesta, jäisivät huomenna kotiin, toteaa tiedotteessa ylikomisario Jere Roimu.

– Toisena viestinä tartuntatautilääkäri pyysi välittämään, että jokainen katsoja käyttäisi ottelutapahtumassa maskia, huolimatta siitä, että ollaan ulkotiloissa.

Stadionin päädyssä oleva kalliojyrkänne eristetään järjestäjän ja poliisin toimesta.

– Aiemmin alueelta on päässyt seuraamaan ottelua, mutta sieltä on myös heitelty pulloja ja ilotulitteita. Turvallisuussyistä alue eristetään nyt pois käytöstä, Roimu toteaa.