Jalkapallo-ottelusta keskiviikkona liikennehaittaa Töölössä – "Vetoamme että ne, joilla on epäilys mahdollisesta korona-altistuksesta jäisivät kotiin"

Keskiviikon jalkapalloderby aiheuttaa liikennehaittaa Töölössä

Poliisi sekä tartuntatautilääkäri vetoavat, että karanteenissa olevat ja mahdollisesti altistuneet jäisivät kotiin.

Veikkausliigan HIFK–HJK-ottelu pelataan Töölön jalkapallostadionilla kello 18.30. Otteluun liittyvät kulkueet aiheuttavat Töölössä liikennehaittaa kello 17 jälkeen. Poliisi on paikalla turvaamassa yleistä järjestystä ja turvallisuutta.

– Poliisin tiedon mukaan otteluun on tulossa noin 5 500 katsojaa paikalle. Keskustelimme juuri tartuntatautilääkärin kanssa tämänhetkisestä koronatilanteesta ja vetoamme yhdessä vahvasti, että karanteeniin asetetut henkilöt sekä sellaiset, joilla on epäilys mahdollisesta korona-altistuksesta, jäisivät huomenna kotiin, toteaa tiedotteessa ylikomisario Jere Roimu.

– Toisena viestinä tartuntatautilääkäri pyysi välittämään, että jokainen katsoja käyttäisi ottelutapahtumassa maskia, huolimatta siitä, että ollaan ulkotiloissa.

Stadionin päädyssä oleva kalliojyrkänne eristetään järjestäjän ja poliisin toimesta.

– Aiemmin alueelta on päässyt seuraamaan ottelua, mutta sieltä on myös heitelty pulloja ja ilotulitteita. Turvallisuussyistä alue eristetään nyt pois käytöstä, Roimu toteaa.

IL: Huuhkaja-fanien haistatteluvideo Krista Kiurulle leviää – näin kisaturisti kommentoi Pietarin-matkaa HU:lle: "Jengi on estoitta nauttimassa"

Huuhkajahuuma vetää Helsingin kadut ja ravintolat täyteen: "Jatkoon mennään totta helkutissa"

Huuhkajafanin matkassa Pietarissa – koronatilanne on naapurissa huonompi, mutta se ei nyt huoleta: "Jengi on nauttimassa ainutlaatuisesta fiiliksestä"

Ilotulitteet jylisivät Töölössä – urheilupomo lataa suorat sanat HIFK-fanien toiminnasta: "Joskus läikkyy yli, se on ymmärrettävää"

HIFK:n ja HJK:n taistelusta ei saatu lauantai-illan huumaa – järjestetään tänäkin vuonna "rauhallisina päivinä"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut