Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Tuiskun stadionkeikat siirtyivät jälleen – paljasti ensi vuoden suunnitelmat

Alunperin kesälle 2020 suunnitellut Antti Tuiskun Bailantai-konsertit on siirtynyt jälleen koronapandemian vuoksi.

Suomen kirkkaimpiin kuuluvan pop-tähden oli määrä esiintyä Olympiastadionilla 7. ja 18. syyskuuta 2021, mutta keikkajärjestäjän mukaan nykyiset tapahtumarajoitukset eivät sitä mahdollista.

Uudet päivämäärät ovat 9. ja 10. syyskuuta 2022.

–  Uskoimme työryhmäni kanssa aidosti, että jo tänä syksynä koronatilanne olisi sellainen, että konsertit pystyttäisiin järjestämään. Vaikka tunnelin päässä näkyy välillä valoa, tulee syyskuu 2021 tämän kokoluokan konserteille liian aikaisin. Haluamme olla varmoja, että kun jättikonsertit järjestetään, jokainen voi keskittyä nauttimaan tajunnanräjäyttävästä show’sta ja hienosta tunnelmasta sen sijaan, että tarvitsisi tuntea epävarmuutta ja mahdollista pelkoa, Tuisku sanoo tiedotteessa.

Tuisku sanoo, että kesän festariesiintymisten jälkeen hän palaa keikoille alkuvuodesta 2022. – Keikkojeni livetuotanto on niin suuri kokonaisuus, että ei ole mahdollista lyhyellä varoitusajalla karsia työpanoksesta, visuaalisuudesta tai mistään taiteellisuuteen liittyvästä. Haluan saatella teidän eteenne visiomme kaikessa loistossaan ja kokoluokassaan ilman mahdollisia kompromisseja. Pyydän siis vielä kerran kärsivällisyyttä. Se, että kuljette mukana, jaksatte odottaa ja luotatte tulevaan, on minulle itselleni äärimmäisen suuri voimavara. Kolmas kerta toden sanoo, Antti Tuisku sanoo tiedotteessa.

Syyskuun Bailantai-konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.