Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Stadin Tähden" taloon aukeaa kaksi uutta ravintolaa ja terassi - näköalasaunasta upeat maisemat: "Olemme hurjan innoissamme"

Vallilan Lääkäritaloon avataan ensi maanantaina kaksi uutta ravintolaa ja terassi. Juveneksen Restaurant Syke ja Bistro Pulssi tarjoavat aamiaista ja lounasta. Syksyn aikana aukioloajat laajenevat ja ravintolat palvelevat myös after work -asiakkaita.

Mäkelänkadun uudet ravintolat ovat osa kokonaisuutta, johon kuuluvat myös Lääkäritalon kahdeksanteen kerrokseen valmistuneet juhla- ja loungetilat sekä näköalasauna. Ravintolat ja terassi tulevat Teollisuuskadun puolelle.

– Olemme hurjan innoissamme ja ylpeitä avatessamme ensimmäisen pääkonttoritason ravintolamaailmamme Helsingissä, sanoo Juveneksen toimitusjohtaja Päivi Lindén tiedotteessa.

Avajaispäivänä lounaslistalla on tarjolla muun muassa häränlihapyöryköitä ja härkis-kasvistäytteisiä paprikoita.

– Olemme kehittäneet reseptimme siten, että jokainen asiakkaamme voi toteuttaa omaa ruokafilosofiaansa hyvällä omalla tunnolla, Juveneksen aluejohtaja Päivi Hyttinen sanoo tiedotteessa.

Mäkelänkatu 2 tunnetaan hyvin etenkin vuoden 2018 lopussa suljetusta Stadin Tähti -yökerhosta. Legendaarinen "Städäri" ennätti villitä juhlakansaa 18 vuoden ajan.

Stadin Tähden tilat toimivat tällä hetkellä työmaan varastona. Liiketilaan ei ole löytynyt vielä vuokralaista, eikä tilan remonttia ole aloitettu.

– Tuskin siihen ainakaan ravintolaa tulee, sanoo urakoitsijana toimivan Colliers Finlandin projektipäällikkö Ilkka Huuskonen Helsingin Uutisille.

Stadin Tähden yrittäjä Ranbir Sodhi kertoi vuonna 2018 etsivänsä yökerholle uusia tiloja Kalliosta. Sodhi sanoo nyt, että lähialueelta löytyi yökerholle sopivia tiloja. Neuvottelut ovat koronatilanteen vuoksi olleet luonnollisesti jäissä.

– Katsotaan koronan jälkeen, kannattaako yökerhoja avata, Sodhi kertoo.

Lääkäritalon remonttia on tehty vaiheittain vuodesta 2019 alkaen. Työt valmistuvat urakoitsijan arvion mukaan vuoden päästä. Tällä hetkellä tiloista on käytössä noin puolet.

Olutta ja pizzaa niin paljon kuin napa vetää – Konepajan jättiterassi täräyttää vaihtoehdon "skumppabrunsseille"

Stadin Tähdelle etsitään kiireellä uusia tiloja Kalliosta – tämän takia yökerho joudutaan sulkemaan

Kaksi Helsingin legendaarisimpiin kuuluvaa yökerhoa sulkeutuu yhtä aikaa – viimeiset bileet vuodenvaihteessa

1970-luvulla perustettu perheyritys pyörittää Käpylässä yllättävää ravintolamaailmaa: "Meidän täytyisi pitää enemmän meteliä itsestämme" –  yökerho tunnetaan legendaarisen tv-sarjan baarina

Helsinkiläinen live-klubi lopetti – paikalla myydään nyt pizzaa ja burgeria: "Keikkojen järjestäminen on suunnitelmissa"