Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Ostitko tämän vaaralliseksi osoittautuneen laitteen Lidlistä? Lopeta käyttö välittömästi

Lidlissä myynnissä olleessa Parkside-merkkisessä tapetin höyryirrottimen käytössä on havaittu palovammariski. Laitteen höyryttimen nestesäiliön kansi voi irrota käytettäessä. Tämä voi aiheuttaa kuuman veden roiskumisen käyttäjän päälle.

Tämän vuoksi Lidl vetää markkinoilta Grizzly Tools GmbH & Co:n Parkside-merkkisen tuotteen tapetin höyryirrotin PDTA 5 A1. Takaisinveto koskee tuotetta tuotenumerolla IAN 332976_1907.

Tuotetta on ollut myynnissä viime vuonna erätuotteena 17. kesäkuuta lähtien 1. lokakuuta saakka kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä. Tämän jälkeen laitetta on myyty outlet-myymälöissä.

Lidl pyytää kuluttajia välittömästi lopettamaan laitteen käytön ja palauttamaan se lähimpään Lidl-myymälään. Tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle myymälässä.

Takaisinvedon kohteena olevan tuotteen tuotenumeron (IAN 332976_1907) voi tarkistaa laitteessa olevan tekstikilven vasemmasta alakulmasta.

Onko tässä Lidlin uusi keräilyhitti? "Makian tuotteeksi halpa" – Tällaisissa hinnoissa liikkuvat viime kevään kohulenkkarit nyt

Ostarin purku alkaa pian, tilalle Lidl ja ruokaravintola – Lähikuppiloiden katoaminen suututtaa Ralli-baarin terassilla: "Lähden baariin Malmille tai Kallioon"

Helsinkiin kymmeniä uusia Lidlejä – avausvauhti on kiinni viranomaisista ja sopivista kauppapaikoista

Ostitko näitä pähkinöitä Lidlistä? – Älä syö, sisältävät terveydelle haitallista ainetta

Erä Lidlissä myytyä salaattia voi sisältää lasinsiruja – myyty 75 myymälässä