Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tallinnan-risteilyjä perutaan tältä syksyltä – Silja Europa lähtee kuukaudeksi Skotlantiin

Tallink-konserni vuokraa Silja Europan kuukaudeksi Skotlantiin. Yleensä laiva liikennöi Helsingin ja Tallinnan välillä.

Vuokrauksen aikana osa laivan normaalista liikennöinnistä korvataan toisella laivalla. Iso osa perutaan kuitenkin kokonaan.

Yritys kertoo tiedotteessaan, että Silja Europan lähdöt Helsingistä 29. ja 30. lokakuuta sekä 11. ja 12. marraskuuta korvataan Victoria I:llä. Kaikki muut Silja Europan lähdöt Helsinki-Tallinna-reitillä on peruttu 17. lokakuuta alkaen 17. marraskuuta saakka.

Silja Europa on vuokrauksen ajan majoituskäytössä Yhdistyneiden Kansakuntien ilmastonmuutoskonferensissa (COP26) Glasgowssa. Sen järjestävät Iso-Britannia ja Italia.

Laiva tarjoaa Skotlannissa majoitus- ja ateriapalveluita noin 1 500 henkilölle. Tallinkin oma henkilökunta on aluksella mukana koko vuokra-ajan.

– Silja Europa oli mukana tarjoamassa majoitusta myös Cornwallissa järjestetyssä G7-huippukokouksessa tämän vuoden kesäkuussa, kertoo tiedotteessa Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene.

Tallink Siljan asiakaspalvelun kerrotaan olevan yhteydessä kaikkiin matkustajiin, joilla on matkavaraus Silja Europalle 17. lokakuuta ja 17. marraskuuta väliselle ajalle.