Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronan kotitestit myyty paikoin loppuun – Prismat alkavat myydä erikoiserää

Koronaviruksen kotitestien kysyntä on jatkunut koko jouluviikon ajan ennätyskovana. Suuren kysynnän johdosta S-ryhmä tuo tiistaiaamusta alkaen lisäerän pikatestejä myyntiin erityisjärjestelyin Prismojen infopisteisiin.

– Prisman infopisteissä myytävät kotitestit ovat Bosonin pikatestejä, mutta tästä täydentävästä erikoiserästä puuttuu suomenkieliset pakkausmerkinnät. Myymme tätä täydennyserää vain Prismojen infopisteiltä, jotta saamme annettua asiakkaalle tulostetut erilliset suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet mukaan, S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho kertoo tiedotteessa.

S-ryhmä saa kuluvan viikon aikana vastaavia suomenkielisillä pakkausmerkinnöillä varustamattomia testejä vielä merkittävästi lisää myyntiin. Myös normaaleilla suomenkielisillä pakkausmerkinnöillä varustettuja pikatestejä täydennetään myymälöihin kaiken aikaa.

– Kotitestien myynti on ollut vilkasta koko jouluviikon. Jouluviikon aikana kotitestejä myytiin lähes 90 000, ja jouluaattonakin vielä 20 000, vaikka aatto on perinteisesti hiljaisempi kauppapäivä. Tämän vuoksi osasta myymälöistä tuotteet ovat valitettavasti päässeet hetkellisesti loppumaan. Toimitamme testejä jatkuvasti myymälöihin, kun saamme niitä varastolle, Päällysaho kertoo.

Kaikkiaan S-ryhmän kaupoissa on myyty yli 450 000 kappaletta kotitestejä korona-aikana.