Parkkialue poistetaan käytöstä Pasilassa – tässä syy

Palkkatilanportin pysäköintialue poistuu käytöstä maanantaina 17. tammikuuta. Suosittu parkkipaikka sijaitsee keskellä Länsi-Pasilan toimistoaluetta.

Syynä sulkemiseen on Kalasatamasta Pasilaan -hankkeen maanrakennustyöt, jotka jatkuvat Pasilankadulta Palkkatilanportille.

Töillä ei ole vaikutusta joukkoliikenteen reitteihin tai aikatauluihin Länsi-Pasilassa. Työt saattavat aiheuttaa hetkellistä haittaa ajoneuvoliikenteelle.

Työnaikaisia liikennejärjestelyjä muutetaan työmaan edetessä. Turvallisuussyistä liikennettä saatetaan joutua katkaisemaan ajoittain.

Hankkeessa rakennetaan raitiolinjaa 13 Nihdistä Kalasataman keskuksen ja Vallilanlaakson kautta Pasilaan. Sen on tarkoitus liikennöidä vuonna 2024.

Naapurit kimpaantuivat helsinkiläisessä lähiössä: 130 asunnon kerrostaloon rakennettiin vain 10 autopaikkaa – "Kadunvarsi on aivan tukossa"

Helsingin ratikkaverkosto laajenee hurjalla vauhdilla – Marjatta, 82, odottaa ensi vuonna valmistuvaa yhteyttä kuumeisesti: "Pääsen ovelta ovelle"

Sompasaaresta vartissa Pasilaan?

Perinteisten grillien häätö jatkuu Helsingissä: "Tieto tuli yllättäen" –  nämä firmat jäävät uuden raitiotien alle

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut