Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kahden K-Marketin uusi kauppias aloittaa tällä viikolla: "Hakaniemestä muodostumassa Helsingin kolmas keskusta"

Hakaniemen kahden ruokakaupan eli Porthaninkadun K-Market Hakaniemen ja Siltasaarenkadun K-Market Hakaniemen Herkun uutena kauppiaana aloittaa huomenna keskiviikkona Pauliina Myllynen.

Kauppiasuransa aloittava Myllynen on aiemmin työskennellyt Fazerilla ravintolapäällikkönä ja ravintolaryhmäpäällikkönä. Keskossa Myllynen on viisi vuotta toiminut päivittäistavarakaupan kehitystiimissä.

Keskon tiedotteessa joulukuussa Myllynen kehuu Hakaniemen hyvää sijaintia.

– Hakaniemestä on kovaa vauhtia muodostumassa Helsingin kolmas keskusta.

Myllysen perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi kolme 9–16-vuotiasta lasta. Perheen vapaa-aika kuluu lasten harrastuksissa eli jääkiekon ja koripallon parissa. Myllysen sydäntä lähellä on vapaaehtoistyö ja hän on mukana Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisen yhdistyksen puheenjohtajana.

Hakaniemen K-Markettien nykyinen kauppiaspariskunta, Aleksi Helenius ja Jenni Hämäläinen, aloittavat helmikuun alussa K-Supermarket Jakomäen kauppiaina.

Hakaniemi on lähivuosina muuttumassa merkittävästi. Alueelle on tulossa uusia palveluita, kuten ravintolakeskittymä, sekä asuntoja ja hotelli. Myös uusi pikaraitioyhteys Kruunuvuorenrantaan on kulkemassa Hakaniemen läpi.

Myös Hakaniemen kauppahalli avataan uusittuna viimeistään ensi syksynä. Tällä hetkellä se toimii väliaikaistiloissa hallin eteen tuodussa lasihallissa.

Lue: Tällainen 500-paikkainen ravintola- ja kahvilakeskittymä tulee Hakaniemeen: "Ajanhenkisiä, mutta ei pikaruokaravintoloita"

Lue: "Mitään aivan katastrofaalista vastaan ei ole tullut" – Yli satavuotiasta tavarataloa saneerataan uusiokäyttöön Helsingissä