Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ystävänpäivänä voi olla ravintolassa jälleen puoleenyöhön asti – rajoitukset koronapassin käytössä jatkuvat

Valtioneuvosto tiedottaa, että se on muuttanut asetusta jolla rajoitetaan ravitsemisliikkeiden toimintaa koronaepidemian vuoksi. Kaikkien ravintoloiden anniskelu- ja aukioloaikoja pidennetään ystävänpäivänä: anniskelu ravintoloissa päättyy kello 23 ja ravintolan saa pitää avoinna asiakkaille aina puoleenyöhön asti. Kevennykset anniskelu- ja aukioloaikoihin koskevat kaikkia ravintoloita.

RavitsemUsliikkeissä, joissa alkoholin anniskelu on päätoimiala, sisä- ja ulkotiloissa on käytössä vain puolet asiakaspaikoista. Muissa ravitsemisliikkeissä on sisätiloissa käytössä kolme neljäsosaa asiakaspaikoista. Asiakaspaikkojen rajoitukset eivät koske Ahvenanmaata.

Kaikilla asiakkailla tulee sisätiloissa olla oma istumapaikkansa pöydän tai sitä vastaavan tason ääressä.

Kriisirajoituksiin ei saa tottua

Ravintola-ala pettyi hallituksen rajoituslinjauksiin – Uusi strategia siirtämässä vastuuta koronatartuntojen ehkäisystä enemmän yksilön harteille

Nuorisoteatteri polkaisi neljä lisänäytöstä sulkujen jälkeen, Onnensilta aloittelee toimintaa rauhallisemmin

Porvoon kaupunki luopuu toistaiseksi koronapassin käytöstä

Rajoitukset koronapassin käytössä jatkuvat. Koronapassin käyttö ei vapauta ravitsemisliikkeitä asiakaspaikkamäärää sekä anniskelu- ja aukioloaikoja koskevista rajoituksista. Tämä käytäntö on voimassa ainakin 28. helmikuuta saakka.