Tässä Alkossa on koko Suomen laajin valikoima – palvelupäällikkö paljastaa tämän hetken kysytyimmät juomat

Alkon lippulaivamyymälä Helsingin Arkadia päivän kiinni pintaremontin vuoksi 14. helmikuuta. Myymälä avataan jälleen 15. helmikuuta.

Kyseessä on Suomen vanhin Alkon liikepaikka, sillä Arkadiankadulle avattiin huhtikuussa 1932 ensimmäinen myymälä, kun Alko aloitti toimintansa.

Tänä vuonna juhlistetaan niin Alkon kuin Arkadian myymälän 90-vuotista taivalta.

– Olemme tulleet pitkälle niistä ajoista, kun myymälöistä tehtiin tarkoituksella kolkkoja ja luotaantyöntäviä, eikä myyjä saanut esitellä, saati suositella juomia, sanoo tiedotteessa palvelujohtaja Tatu Vanninen.

– Arkadian myymälässä tehdään nyt pieniä parannuksia muun muassa tuotteiden esillepanoon. Olutvalikoima saa kokonaisuutena enemmän tilaa ja erityisesti pienpanimotuotteiden näkyvyyttä myymälässä parannetaan. Myös kassa-aluetta muokataan entistä sujuvamman asioinnin varmistamiseksi. Parannamme myös asiakasviestintää muuttamalla asiakasnäyttöjen sijoittelua, Vanninen kertoo.

Asiakastilaa myymälässä on uudistuksen jälkeen 828,5 neliöitä ja valikoimassa yli 3 300 tuotetta. Arkadiassa on Alkon myymäläverkoston laajin tuotekattaus.

– Perusvalikoiman ja erikoiserien lisäksi meille tulee kuukausittain huolella valittuja tuotteita, jotka olemme erikseen valinneet myymäläämme. Näillä tuotteilla on yleensä hyvin rajallinen saatavuus. Tällaisia tuotteita meillä on tällä hetkellä noin 400, kuvailee valikoimaa palvelupäällikkö Päivi Aarnio tiedotteessa.

Alkoholittomien juomien suosio on kasvanut jo pitempään.

– Vastuullisemmat valinnat kiinnostavat, oli kyse sitten luomusta, alkoholittomasta tai vaikka ympäristöystävällisemmästä pakkauksesta. Myös vaaleanpunaiset kupilivat ovat nyt kysyttyjä, samoin kuin klassiset juomasekoitukset ja kiinnostus drinkkeihin, Aarnio sanoo.

Arkadian myymälässä on testattu myymälämusiikin käyttöä viime vuoden elokuusta alkaen.

– Otamme käyttöön myymälämusiikin tänä vuonna kaikissa huippumyymälöissämme, joita meillä on 13. Soittolistat on erikseen suunniteltu Alkolle, kertoo Vanninen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut