Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Suosittu luistelukenttä vihdoin avattu Helsingissä – "Nyt se on olosuhteisiin nähden huippukunnossa"

Liikunta: Brahen luistelukenttä on avattu maanantaina luonnonjäänä.

Suosittu Brahen luistelukenttä on avattu parahiksi talvilomaviikolle Helsingin Kalliossa. Kenttä on Helsingin kaupungin mukaan avattu luonnonjäänä. Tämä tarkoittaa, ettei kentän jäädytyskoneisto ole vielä käytössä. Kenttä on avoinna yleisöluistelulle joka päivä kello 10.00–18.00.

Helsingin kaupungin yksikönpäällikkö Jyrki Inkinen sanoo, että kenttä on avoinna ainakin tämän viikon ajan ja säiden salliessa myös myöhemmin. Kenttä on käytössä säävarauksella.

– Katsotaan, mitä sää tekee kentälle. Nyt se on olosuhteisiin nähden huippukunnossa – varsinkin kentän pohjoisosa, kertoo Inkinen maanantai-aamuna.

Luistelu kentällä on mahdollista niin kauan kuin sääolosuhteet sallivat ja luistelu on turvallista. Tavoitteena on Inkisen mukaan testata vielä kevään puolella tekojäätä ensi kautta varten.

Kentän kunnostus on viivästynyt, sillä konehuoneen jäädytysputkisto ja siellä sijainneet pumput oli uusittava. Tämä ei ollut mukana alkuperäisissä suunnitelmissa. Kyseiset lisätyöt ja tarvittavien materiaalien toimitukset viivästyttivät kentän avaamista.

Kentän tilannetietoja voi seurata osoitteesta: ulkoliikunta.fi.

Juttua muokattu 21.2. klo 10.48: Päivitetty Jyrki Inkisen sitaattiin ja otsikkoon, että kenttä on olosuhteisiin nähden huippukunnossa.

Koska Brahen kentällä luistellaan taas? Kaupungilla ja kentän käyttäjillä mielipide-eroja remontin etenemisestä