Helsingin paras olutravintola on... Äänestyksen voittajasta äärimmäisen tiukka kisa – katso tämän hetken top 10

Helsingin Uutisten lukijaäänestys Helsingin parhaasta olutravintolasta päättyy perjantaina 18. maaliskuuta kello 8. Tiistaihin mennessä ääniä oli annettu noin 3000.

Kamppailu voittajasta ja mitalisijoista on äärimmäisen tiukka. Sijoitusten välillä on pienimmillään vain muutamia ääniä. Äänestyslomake on tämän jutun lopussa.

Aakkosjärjestyksessä 10 eniten ääniä saanutta ovat: Barley & Bait, Black Door, Hel York, Janoinen Lohi, Juova Hanahuone, One Pint Pub, Pien, Pikkulintu Ruttopuisto, St. Urho's Pub ja Viisi Penniä.

Viikon takainen lista on muuttunut siis hieman ja kärkikymppiin ovat nousseet uusina niminä Hel York ja St. Urho's Pub. Molemmat paikat ovat saaneet kehuja myös hyvästä ruoasta.

– Tyylikäs ja urbaanin svengaava uutuus Sörnäisissä. Hyvä palvelu ja valikoima, kommentoi äänestäjä Vilhonvuorenkadulle viime vuonna avattua Hel Yorkia.

– Hyvä tunnelma, hyvää ruokaa, kattava ja vähän muista poikkeava olutvalikoima, kirjoittaa toinen Hel Yorkia äänestänyt.

Jos Hel York tavoittelee New Yorkin tunnelmaa, Museokadun vuonna 1973 avatussa St. Urho's Pubissa näkyy brittiteema.

– Urkin uudistus varsin onnistunut. Freesimpi ilme, mutta edelleen juureva ja tunnistettava! Ja tarjolla tietysti real alea, HU:n lukija kommentoi St. Urhon pumppuhanasta tulevaa erikoisuutta.

– Perinteitä kunnioittava herrasmiespubi. Hyvä valikoima, hyvä henkilökunta, ei suotta U Kekkosen kantapaikka.

"Taivaallisen hyvää ruokaa!" Tässä on Helsingin paras italialainen ravintola – poliisien suosimalle paikalle äänivyöry

"Hyvää mättöä!" Tässä on Helsingin parhaaksi valittu kebab-ravintola – lukijoilta äänivyöry julkkisten suosimalle ketjulle

"Täydellinen makuräjähdys!" –  Helsingin paras burger-ravintola sai lukijoilta äänivyöryn, katso tästä 10 parhaan lista

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut